Online marketing voor wonen / lifestyle retailers

Op zoek naar een online marketing bureau in de wonen- en lifestylebranche?

Multiply is een online marketing bureau met een specialisatie in retail. Onze missie is dan ook om retail organisaties vanuit kennis en innovatie efficiënt te helpen groeien in een snel veranderende wereld. Dit geldt dus ook voor organisaties in de wonen- en lifestylebranche. Dit doen we door het opzetten van een omnichannel marketing strategie waarbij we ons niet alleen richten op online. Onderdeel van deze strategie is het inzetten van online marketing om meer verkeer naar de fysieke winkel te krijgen. Hiermee spelen we in op het ROPO-effect. Een must voor iedere retail organisatie in de wonen- en lifestyle branche.

Om jouw uitdagingen te achterhalen en hier zo goed mogelijk op te kunnen inspelen, hebben wij het Multiply Retail Model ontwikkeld. Wil jij meer naamsbekendheid genereren of juist meer verkeer naar je fysieke (woon)winkel krijgen? Dan ontwikkelen we een online marketing strategie op maat, waarmee we jouw (online)doelstellingen waar kunnen maken.

Multiply Retail Model

Wij werken met retailers en merken in de wonen/lifestyle branche die één of meerdere fysieke winkels hebben. De basis van onze werkwijze is het Multiply Retail Model (MRM).

Het Multiply Retail Model is een onderscheidend model wat ons van begin tot eind in staat stelt om de online doelstellingen van de retailer te realiseren, gevoed door 10+ jaar ervaring in de (fashion) retail e-commerce. Het Multiply Retail Model bestaat uit een geïntegreerde aanpak waarbij wij de waarde van elk kanaal stuk voor stuk in kaart kunnen brengen.

Onze werkwijze bij een wonen / lifestyle retailer

Wij weten precies hoe we jullie moeten ontzorgen bij strategische vraagstukken en in de uitvoering van de strategie. Dit doen wij door vanuit het Multiply Retail Canvas, wat we samen opstellen, een strategie te formuleren. De strategie bepaalt vervolgens welke tactieken wij gaan inzetten. Dit zijn de kanalen, maar ook de manier waarop deze kanalen worden ingezet. Dit proces herhaalt zich continu waarbij wij door het optimaliseren van de strategie en tactieken het resultaat steeds weer weten te verbeteren. Dit is belangrijk omdat de moderne consument via een groot aantal kanalen met de retailer in aanraking komt.

Bij het invullen van de strategie werken wij middels de RACE-funnel. De RACE-funnel (Reach, Act, Convert, Engage) stelt ons daarbij in staat om jullie doelgroep te identificeren en op basis van jouw klantreis de juiste kanalen in te zetten. Hierbij beginnen wij in tegenstelling tot populaire modellen altijd vanuit de meest specifieke fase (de engagefase) om zo snel mogelijk waarde toe te voegen waar dit het meest efficiënt kan. Daarna bouwen we dit stapsgewijs en meetbaar uit.

We kennen de waarde van data en streven er naar om altijd data-driven te werken. Dat betekent dat we op basis van data al onze beslissingen nemen. We benchmarken jullie prestaties en gebruiken die data om de strategie te voeden. We werken met geaccrediteerde specialisten en vatten onze resultaten samen in overzichtelijke dashboards die we in ons (twee)wekelijkse contactmoment presenteren, aangevuld door rapportages op maat waar nodig.

Specialisatie in online marketing voor wonen / lifestyle

Door onze specialisatie in de retail innoveren we ook alleen voor dit type klant. We proberen schaalbare oplossingen te bedenken en te maken waar jij als retailer blij van wordt en bijvoorbeeld kosten, tijd of energie bespaart. Daarnaast onderscheiden we ons door de ontwikkeling van eigen tooling zoals Loqatio.

Door middel van interne trainingen en kennislabs zorgen we dat het kennisniveau binnen Multiply van wereldklasse is. De kwaliteit van ons werk waarborgen we door regelmatig peer reviews uit te voeren. Tijdens de peer reviews beoordelen de specialisten elkaars werk en houden we de kwaliteit hoog.

Retailer in wonen/lifestyle?

Geïnteresseerd in onze werkwijze? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.