Social media marketing voor retail

Als dé retail marketing specialist weten wij heel goed hoe je je (nieuwe) doelgroep kan bereiken via advertenties op sociale media. Door onze kennis en ervaring laten we jouw bereik groeien op sociale media bij nieuwe en bestaande klanten.

Goed zichtbaar zijn in een digitale wereld is van groot belang voor bedrijven die willen groeien. Het biedt je de mogelijkheid om direct in contact te komen met jouw doelgroep of een doelgroep te bereiken die jou nog niet kende.

Waarom als retailer adverteren op social media?

Vergroten van de naamsbekendheid

icon

Nieuwe doelgroep bereiken door geavanceerde targeting opties

icon

Interactie en engagement opzoeken met de (nieuwe) doelgroep en dit meetbaar maken

icon

Met foto/video/tekst de boodschap op de juiste manier overbrengen op je doelgroep

Retailers helpen groeien met social media marketing

WAls verlengstuk van jouw organisatie geven we advies over hoe jij de doelgroep het beste kan bereiken en via welk kanaal. Of het nu op TikTok, Pinterest, Facebook of Instagram is wij denken met je mee en nemen, als jij dit wilt, het gehele adverteren uithanden. Door middel van testen en meten komen we er samen achter wie jouw doelgroep op social is en wat zij leuk vinden om te zien.

Trends & ontwikkelingen

Als retailer bevind je jezelf in een zeer snel veranderende en vooruitstrevende branche. Als retailer is het soms lastig om up-to-date te blijven met deze ontwikkelingen. Om voor jou de beste resultaten te behalen houden wij de nieuwste retail trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Opzet en beheer

We zorgen ervoor dat alles op de juiste manier is gekoppeld zodat we de resultaten goed kunnen meten. Dit doen we met tools als Channable en Google Analytics. We richten de verschillende gewenste campagnes in en zorgen dat deze te allen tijde optimaal blijven draaien. 

Advies en consultancy

Bij Multiply vinden we het belangrijk dat de klant altijd op de hoogte is van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Daarom plannen wij regelmatig een (video)call in om de resultaten te bespreken en onze optimalisaties toe te lichten.

Optimalisatie

Als alles goed staat ingesteld, gaan wij voor jou aan de slag met de optimalisatie van de advertenties. Hierbij hanteren we een datagedreven aanpak. We gebruiken alle data die we tot onze beschikking hebben om het maximale uit iedere marketing euro te halen.

Multiply als jouw Social media-partner?

Ons team weet als geen ander hoe belangrijk online adverteren is voor retailers en merken. Ook worden we door onze partners erkend als retail specialist. Zo hebben we opnieuw de Google Premier Partner-status gekregen, zijn voor de 5e keer uitgeroepen tot Channable Gold Partner en zijn daarnaast Microsoft Advertising Select Partner.

Ook hebben we al vele mooie succesverhalen met klanten als The Stone, Coef en Only for Men. Wil jij net als deze retailers soortgelijke goei ervaren? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.