f20ac69f-45ce-4b32-b282-cbe06c38e226

Social media marketing voor retail

Als dé retail marketing specialist weten wij heel goed hoe je jouw (nieuwe) doelgroep kan bereiken via advertenties op social media. Met onze social media consultancy laten we jouw bereik groeien op sociale media bij nieuwe en bestaande klanten.

Retailers helpen groeien met social media marketing

Social media consultancy

Als verlengstuk van jouw organisatie geven we advies over hoe jij de doelgroep het beste kan bereiken en via welk kanaal. Of het nu op TikTok, Pinterest, Facebook of Instagram is wij denken met je mee en nemen, als jij dit wilt, het gehele adverteren uithanden. Door middel van testen en meten komen we er samen achter wie jouw doelgroep op social is en wat zij leuk vinden om te zien.

Wat is een social media specialist?

Een social media specialist richt zich op het beheer van de social kanalen. Dit omvat taken zoals het ontwikkelen van content, het opstellen van een sociale mediastrategie, het analyseren van de prestaties en het adverteren op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Twitter en Pinterest.

Deze specialisten weten precies wat wanneer te doen om maximaal resultaat te halen. Social media is niet meer weg te denken, jouw doelgroep is enorm actief op deze platformen en verwacht van jou hetzelfde. Creëer daarom meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en verkeer door social media marketing effectief in te zetten. Wil je hulp hierbij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Social media specialist

Bij Multiply hebben we een team met verschillende social media specialisten die jouw kanalen zoals Facebook, Instagram en TikTok naar een hoger niveau kunnen tillen.

Facebook ads retail

Facebook is nog steeds een grote inspiratiebron voor veel consumenten. Wij zijn gespecialiseerd in Facebook ads voor retail opzetten en analyseren. 

Meer dan campagnes

Bij Multiply helpen we niet alleen met het opzetten en analyseren van campagnes maar helpen we ook met bijvoorbeeld een gehackt Facebook account. 

Instagram voor retail

In Nederland gebruiken ruim 8 miljoen mensen Instagram, en dit aantal is nog steeds sterk aan het stijgen. Niet gek dus dat adverteren op Instagram één van de meest efficiënte vormen van adverteren is. Multiply heeft jarenlange ervaring met deze vorm van social media consultancy en helpt jou graag bij het opzetten van jouw Instagram advertentie en campagnes. 

YouTube Short inzetten voor retail

Als retailer is het goed om na te denken over het adverteren op YouTube. Je kan met een goede YouTube short opvallen in het algoritme en veel gebruikers bereiken. 

In onze blog over het adverteren op YouTube leggen we uit waarom het belang van YouTube zo groot is geworden. 

Hier rechts zie je één van onze eigen YouTube shorts over het adverteren op Meta.

  Groei met Multiply

  Wij helpen retailers als Schuurman schoenen, Haibu en Max Guitar groeien door een gegronde social media aanpak. Hierbij denken we niet alleen mee met éénmalige tactieken maar maken we een lange termijn strategie, deze passen we uiteraard waar nodig aan. Op deze manier hoef jij je niet langer zorgen te maken over welke social platformen je wilt inzetten. 

  Mulitply als jouw social partner?

  Ons team weet als geen ander hoe belangrijk adverteren op social media is voor retailers en merken. 

  We hebben veel mooie succesverhalen met klanten als The Stone, Coef en OFM. Wil jij net als deze retailers soortgelijke groei ervaren? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Contact ons

  dsc_1501