Meta Business Partner

Als Meta Business Partner hebben we toegang tot de Meta community en technische experts. Daarnaast is het een erkenning voor ons werk met alle platformen die onder Meta vallen. Als Meta Business Partner zijn we in staat om retailers nóg harder te laten groeien

meta-business-partner-black
Voordelen van Meta Business Partner?

Als Meta Business Partner genieten we van verschillende voordelen waarmee we onze retail klanten helpen groeien.

Tools en informatiebronnen

We hebben meer inzicht in prestaties en verbeteren ze met analysetools, aanbevelingen en rapporten die allemaal eenvoudig toegankelijk zijn. We besparen tijd met toegang tot de nieuwste verkoopmaterialen en -teksten, effectieve methoden voor het beter meten van campagnes en het produceren van advertentiemateriaal.

Training en ondersteuning

We verbeteren onze kennis van Meta met op ons afgestemde leertools en hoogwaardige trainingen van Meta Blueprint. We hebben toegang tot aanvullende begeleiding in de vorm van adviesgesprekken en persoonlijke chatondersteuning.

Evenementen en erkenning

We kunnen deelnemen aan trainingen en andere exclusieve, virtuele evenementen die het succes vergroten. We krijgen erkenning met een partnerbadge en vergroten onze zichtbaarheid voor potentiële klanten door te worden opgenomen in het overzicht van Meta-partners.

Wil je meer informatie over onze Meta Business Partner status?

Of wil jij weten hoe wij Meta Business optimaal voor jou kunnen inzetten?