spotlight

5de keer op rij Channable Gold Partner

Lennart

20 januari 2022

Multiply is voor de 5de keer op rij benoemd tot Channable Gold Partner. Sinds 2014 is Multiply partner van Channable en sinds er sprake was van Gold Partners zijn we dat ook elk jaar.

Grootste Channable Gold Partner

Net als vorig jaar is Multiply de agency met de meeste klanten op Channable. Elke dag werken we keihard om onze retail klanten te laten groeien en dan is zo'n award een kers op de taart. Dit jaar kon er geen event plaatsvinden en hebben we de award persoonlijk in ontvangst mogen nemen van Marjet.

Gold-partner-award
Over Channable

Channable is de oplossing voor feedmanagement & SEA automatisering. Stuur je producten naar meer dan 2.500 verkoopkanalen en maak duizenden dynamische advertenties voor Google Ads en Microsoft Advertising in een handomdraai. Wij zorgen dat we elke retailer via Channable effectief naar de juiste kanalen de juiste producten laten sturen, alleen op die manier is er online rendement te halen. Met slimme regels en koppelingen, inladen van kencijfers zoals retourdata uit de kassa's kunnen wij rendabel jouw producten online wegzetten.

Meer info hoe we jou ook verder kunnen helpen met je groei? Start vandaag nog en neem contact met ons op.