Dé retail marketing specialist

Als verlengstuk van jouw organisatie zijn wij bij uitstek hét team om in te zetten, bij strategische tot uitvoerende vraagstukken. Onze passie is om in de digitale wereld zo relevant mogelijk te zijn met de allernieuwste technieken en innovaties. Dit doen we zodat jij de juiste personen bereikt en kan groeien. Daarom is onze lijfspreuk: Wij helpen retail organisaties groeien.

Succes betekent voor ons het laten groeien van retail organisaties. Met onze kennis bieden wij oplossingen voor problemen waarvan je soms zelf niet weet dat je ze hebt. We staan elke dag aan het front van verandering en digitalisering van retail organisaties en innovatie is voor ons de sleutel tot vooruitgang. We zijn direct, eerlijk en pragmatisch. Goed onderling contact is voor ons de zuurstof van een goede samenwerking. Door bij alle lagen van de organisatie betrokken te zijn kennen we de retail wereld als geen andere online marketingpartij. Kortom, wij zijn dé retail marketing specialist.

italy-multiply-10-jaar-1
sfeerbeeld-2021-20
italy-multiply-10-jaar-4
dsc_1530
multiply-car-wrap
dsc_1501
sfeerbeeld-2021-38
multiply-56
multiply-31
img_4082

Multiply Values

We maken er zelf wel eens grapjes over, 3xE (Eerlijk, Excellentie, Efficiënt) en 3xV (Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Voldoende) maakt 3 EV's (Electric Vehicles). Een ezelsbruggetje om onze kernwaarden te onthouden en tot je hart te nemen. Die kernwaarden staven we in 'Twitterbare' zinnen die onze visie en inhoud van onze waarden reflecteren.

Eerlijk

Wij vinden het belangrijk om eerlijk en direct te zijn naar elkaar want alleen op die manier kun je groeien als persoon, team en organisatie.

Excellentie

In alles wat we doen streven we wereldklasse na.

Efficiënt

Omdat wij geloven dat ieder z'n tijd kostbaar is doen we alles zo efficiënt mogelijk. Zelfs deze zin.

Vertrouwen

We zijn mensen die zich aan hun woord houden en waar iemand op kan bouwen. Vertrouwen en eerlijkheid zijn de basis voor een goede relatie.

Verantwoordelijkheid

We komen onze afspraken na en je kan altijd op ons rekenen. We beloven niks wat we niet kunnen waarmaken.

Voldoening

We maken van elke situatie een feest omdat wij geloven dat er meer is dan alleen werk en dat dit bijdraagt aan teamspirit wat nodig is om exceptionele resultaten neer te zetten.

MVO samenwerkingen

Wij hebben als missie om organisaties vanuit kennis en innovatie efficiënt helpen groeien in een snel veranderende wereld. Omdat kennis een belangrijke pijler in onze organisatie is willen we de kinderen die bij Compassion projecten aangesloten zijn ook steunen in onderwijs en kennis. Lees meer over het partnership. Daarnaast willen we MBO-studenten opleiden in digital marketing en zijn we sinds mei 2021 met ons Multiply opleidingsprogramma een gecertificeerd 'Erkend leerbedrijf'.

compassion-partner-van
sbb-leerbedrijf

Partners

We werken op top niveau samen met diverse grote internetbedrijven zoals Google, Microsoft, Mailchimp en Facebook. Deze partnerships zorgen er voor dat we jou als klant goed kunnen servicen en biedt ons directe lijnen met ontwikkelteams, de nieuwste bèta's en beste inzichten waar de markt naartoe beweegt en waar jij op in moet zetten om succesvol te zijn.

google-premier-partner-black-transparant-2024
microsoft-partner-badges-2023
copernica-registered-partner
meta-business-partner-black
datafuse-pro-partner
mailchimp_pro-partner
channable-gold-partner-badge-2024-zwart
leadinfo-partner-gold
channelengine-bronze-partner