Landingspagina tekst + blokken

Wij zorgen voor betere vindbaarheid en zichtbaarheid online. We brengen de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon. Wij geloven in een dienstverlening die zowel online als offline impact maakt. We laten organisaties groeien door advies, consultancy, strategie, kennisoverdracht en uitvoering. En dat alles op een pragmatische manier. Geen wollige teksten of ellenlange vergaderingen. To the point en altijd eerlijk.

Retail marketing

Online marketing voor de retail sector is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Er gaat niets boven de complexiteit van een retail organisatie en samen de juiste weg vinden naar rendement. Omdat wij geloven dat retail anders is dan andere branches hebben wij ons eigen werkwijze ontwikkeld.

#1

We ondersteunen bij strategische vraagstukken binnen de retail marketing. We hebben ervaring met alle lagen van de retail organisatie en zetten jouw uitdagingen om in strategie.

#2

Elke samenwerking begint voor ons bij data. Door daar slim inzicht in te verkrijgen en zelf te ontwikkelen en innoveren waar nodig blijven we samen voor op de concurrent.

#3

Elke marketing euro op de juiste plek besteden is voor ons routine. We werken onder andere met Google Ads en Microsoft Ads en realiseren hier een uitstekende ROI/ROMI.

#4

Facebook, Instagram en LinkedIn adverteren kent voor ons geen geheimen. Dat geldt ook voor Pinterest, YouTube en andere platformen zoals TikTok.

#5

Doordat wij werken met automatiseringen en slimme segmenteringen (zoals het RFM model of ROPO model) blijf jij goed in beeld bij je klant, of je nu werkt met Mailchimp, Copernica, tritonX of iets anders.

#6

SEO helpt jouw website organisch groeien. We identificeren de belangrijkste pijnpunten op techniek en content, zetten een strategie uit en ontzorgen met linkbuilding.

#7

Aansluiten op bol.com, Amazon, Zalando of andere marketplaces? Kijk niet verder. Wij zorgen er voor dat jouw producten online komen op deze platformen.

#8

Met CRO (Conversion Rate Optimization) creëren we samen de beste gebruikerservaring voor optimaal rendement. We gebruiken hiervoor onder meer heatmaps, A/B-tests en interviews.

Doe-het-zelver oplossingen

We snappen het. Je hebt zelf iemand zitten en wilt diegene ontwikkelen. Daar zijn onze doe-het-zelver oplossingen voor. Je kunt bij ons trainingen volgen via onze Academy of een onafhankelijke Multiply Architect met meer dan 10 jaar ervaring inschakelen om jouw e-commerce organisatie te adviseren. Welke keuze je ook maakt, we weten dat het de juiste is.