2024-02-1914_53_31-KopievoorNoahvanDatafuseDeck-final-GooglePresentaties

Stragegy

In het onderdeel strategy van onze marketing consultancy kijken we heel gericht hoe we jouw merk of organisatie sterker kunnen maken. Omdat eindeloos adverteren in zoekmachines niet een schaalbare manier is om duurzame groei te realiseren kijken we bij Multiply verder. We gaan met jou bouwen aan merkwaarde, dat is nou eenmaal een investering omdat het minder korte termijn resultaten geeft, maar hiermee ga je op termijn dwars door het groeiplafond heen.

Retailers helpen groeien op strategisch gebied

Wij helpen retailers met marketing consultancy, bij onze consultancy hoort ook het strategische aspect. We denken graag mee over complexe vraagstukken en nemen echt de tijd om jouw organisatie te kennen en erachter te komen wat het beste werkt. Wij werken als verlengstuk van jouw organisatie waarbij we ook veel waarde hechten aan het delen van onze kennis met onze retail klanten. Op die manier kunnen we samen groeien.

Retail trends en ontwikkelingen 

Elk jaar houden wij de trends uit de retail sector bij. Wat we zien en horen passen we toe in onze dienstverlening en de kennis delen we met onze klant. Op deze manier kunnen we beter verklaren wat er gebeurt in de retail branche en of dit overeenkomt met de trends die we binnen jouw vakgebied zien. 

Retail trends & ontwikkelingen

Als retailer bevind je jezelf in een zeer snel veranderende en vooruitstrevende markt. In de retail branche is het soms lastig om up-to-date te blijven met deze ontwikkelingen. Om voor jou de beste resultaten te behalen houden wij de nieuwste retail trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Deze bespreken we met jou en we acteren hierop.

Strategische meetings

Als je kiest voor Multiply als jouw partner op strategisch gebied plannen we aan het begin van de samenwerking een strategiesessie in waarin we de tijd nemen om elkaar te leren kennen. In deze meeting vullen we het MRM- model in waardoor we meer inzicht krijgen waar de organisatie staat en waar we samen naartoe gaan werken.

Advies en consultancy

Bij Multiply vinden we het belangrijk dat de klant altijd op de hoogte is van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Daarom plannen wij regelmatig een (video)call in om de resultaten te bespreken en onze optimalisaties toe te lichten.

Bedrijfsdoelstellingen

We kijken met jou mee naar de bedrijfsdoelstellingen, waar staat de organisatie nu en wat zijn de belangrijkste KPI's. Vervolgens maken we hier concrete acties van zodat we zeker weten dat deze doelstellingen worden behaald. 

Multiply Retail Model

Bij Multiply vullen we samen met jou ons unieke Multiply Retail Model (MRM) in. Het onderstaande model is bedoelt om de KPI's in beeld te brengen, waar wil je je als organisatie de komende tijd op gaan focussen en welke doelstelling hangen we hier met elkaar aan? Vervolgens gaan we dit vertalen naar concrete acties, wat moeten we doen om dit te behalen. Door het behalen van de doelstelling realiseren we samen duurzame groei.    Onze ervaringen binnen de markt

   Elke retailorganisatie is anders, dat is geen geheim. Maar in onze dienstverlening delen we de trends binnen de markt. Op deze manier kan jij acteren op inzichten die je op eigen kracht niet zou hebben. We delen graag belangrijke trends en cijfers uit de online retail branche om jou verder te helpen. Bij onderstaande organisaties denken we strategisch mee en realiseren duurzame groei. 

   RACE Funnel

   Om inzichtelijk te krijgen op welke fase we ons focussen in onze samenwerking heeft Multiply een eigen ontwikkelde RACE Funnel. Elke fase heeft zijn eigen content nodig, zo wil je in de eerste (reach) fase een klant kennis laten maken met jouw bedrijf, normen en waarden en wat je te bieden hebt. Vervolgens dien je volgende fases op strategisch niveau in te richten, tot en met de nazorg aan jouw klanten. Op deze manier richten we elke fase, afgestemd op elkaar, in om zo bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen. 

   Multiply als jouw retail agency?

   Nu je weet hoe wij het strategische aspect van onze dienstverlening aanvliegen is het hoog tijd om contact op te nemen. Wil je meer informatie of gewoon eens lekker ervaring uitwisselen, neem dan via onderstaande button contact met ons op. 

   Ook hebben we al vele mooie succesverhalen met klanten als The Stone, Coef en OFM. Wil jij net als deze retailers soortgelijke groei ervaren? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

   Contact ons

   multiply-yoran