Online adverteren voor retail (Google Ads)

Als dé retail marketing specialist weten wij als geen ander hoe online adverteren kan bijdragen aan de groei van een retail organisatie. Met gebruik van ons onderscheidende Multiply Retail Model zorgen wij dat alle kanalen en campagnes perfect op elkaar aansluiten en we in iedere fase van de customer journey jouw doelgroep bereiken.

Multiply heeft een streepje voor doordat we werken met alle beschikbare data. Denk aan beschikbaarheid maatboog, retourcijfers, klantdata en marges. Doordat we deze data strategisch betrekken in onze optimalisaties kunnen we de marketing euro's uitgeven waar ze het meest opleveren. Ben jij een retailer in de fashion, schoenen, sport of wonen & lifestyle? Dan helpen wij jou graag met het laten groeien van jouw e-commerce webshop!

Waarom wil je als retailer online adverteren?

Consumenten shoppen steeds meer online

Gericht adverteren op jouw doelgroepen

Analyse en rapportage van resultaten

icon

Volledig de controle over budget

Retailers helpen groeien met online adverteren

Wij helpen retailers met het opzetten, beheren en optimaliseren van online advertenties via Google Ads. Daarnaast werken wij als verlengstuk van jouw organisatie waarbij we ook veel waarde hechten aan het delen van onze kennis met onze retail klanten. Op die manier kunnen we samen groeien.

Advies en consultancy

Bij Multiply vinden we het belangrijk dat de klant altijd op de hoogte is van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Daarom plannen wij regelmatig een (video)call in om de resultaten te bespreken en onze optimalisaties toe te lichten.

Opzet en beheer

We zorgen ervoor dat alles op de juiste manier is gekoppeld zodat we de resultaten goed kunnen meten. Dit doen we met tools als Channable en Google Analytics. We richten de gewenste campagnes in en zorgen dat deze blijven draaien.

Trends & ontwikkelingen

Als retailer bevind je jezelf in een zeer snel veranderende en vooruitstrevende branche. Als retailer is het soms lastig om up-to-date te blijven met deze ontwikkelingen. Om voor jou de beste resultaten te behalen houden wij de nieuwste retail trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Optimalisatie

Als alles goed staat ingesteld, gaan wij voor jou aan de slag met de optimalisatie van de advertenties. Hierbij hanteren we een datagedreven aanpak. We gebruiken alle data die we tot onze beschikking hebben om het maximale uit iedere marketing euro te halen en zo jouw retail organisatie te laten groeien!

Multiply als jouw SEA-partner?

Ons team weet als geen ander hoe belangrijk online adverteren is voor retailers en merken. Ook worden we door onze partners erkend als retail specialist in SEA. Zo hebben we opnieuw de Google Premier Partner-status gekregen, zijn voor de 5e keer uitgeroepen tot Channable Gold Partner en zijn daarnaast Microsoft Advertising Select Partner.

Ook hebben we al vele mooie succesverhalen met klanten als The Stone, Coef en Only for Men. Wil jij net als deze retailers soortgelijke goei ervaren? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.