image-1

10% meer omzet en 30% minder kosten bij Rehab, het premium schoenenmerk voor de moderne man

Wat we inzetten
  • Google Ads
  • Meta
  • CRM
  • Paid
Doelstellingen
  • Groei in omzet & bezoekers
  • Naamsbekendheid van Rehab van verhogen
  • Online zicht- en vindbaarheid verhogen
image-1
Wie is Rehab Footwear?

Rehab Footwear is een premium Nederlands schoenenmerk voor de moderne man. Tweemaal per jaar brengen ze een complete collectie uit met nette schoenen, sneakers, loafers en boots met de focus op kwaliteit, vakmanschap en trendy ontwerpen. Rehab Footwear verkoopt de collecties via een netwerk van mooie retailers en de eigen webshop.

Bij Rehab snappen ze dat schoenen een belangrijk onderdeel zijn van iedereens dagelijkse leven, en daarom zijn ze toegewijd aan het aanbieden van schoeisel van hoge kwaliteit dat aan jouw behoeften voldoet.

Uitdaging 

Met Rehab Footwear stonden we voor een flinke uitdaging: hoe blijf je groeien in een markt voor dure herenschoenen, juist op het moment dat consumenten wat zuiniger zijn met hun geld en minder snel dure uitgaven doen?

Aanpak 

Met Rehab Footwear hebben we één groot zichtbaar geheel gecreëerd met verschillende platformen. We gebruiken Google Ads, Reloadify en Facebook.

Doelgerichte campagnes in Google Ads 

Via slimme campagnes hebben we de zichtbaarheid op het juiste moment verhoogd. Als mensen actief op zoek zijn naar luxe herenschoenen, zorgen wij ervoor dat we zichtbaar zijn. Dit verhoogt de kans op conversies en bespaart kosten door permanente vertoning te vermijden. Door gerichte zoekwoorden en aantrekkelijke advertenties in te zetten, positioneren we Rehab als dé keuze voor deze markt.

Strategisch inzetten op Facebook 

Door middel van Facebook proberen we bestaande klanten aangehaakt te houden. Door relevante posts en aanbiedingen zorgen we voor de juiste klantbehandeling. Op deze manier bouwen we met Rehab aan een hechte community. Ook gebruiken we Facebook om nieuwe klanten aan te trekken en in te spelen op de vraag van de klant.

CRM met Reloadify 

Voor gerichte klantbenadering via e-mail gebruiken we Reloadify. Door geautomatiseerde marketingcampagnes, loyaliteitsprogramma's en gepersonaliseerde aanbiedingen in te zetten, stimuleren we herhaalaankopen en versterken de relatie met de bestaande klanten. Ook nieuwe klanten, die zich wel inschrijven, benaderen we op een aparte manier. 

''Wederom hebben wij gekozen voor Multiply als partner. De samenwerking voelde de vorige keer zo goed en oprecht dat ze ook een uitstekende match zijn voor Rehab Footwear. Daarnaast begrijpen ze, door hun focus op retail, de dynamiek en uitdagingen van onze branche als geen ander. Wij zijn ook nu weer heel erg tevreden over de samenwerking en durven Multiply zonder risico aan te bevelen."

Rutger Tichelaar - E-commerce manager

De resultaten

Door deze focus aan te brengen hebben we weten te realiseren dat Rehab in 2023 10% meer omzet heeft dan in 2022. Door ook goed met het advertentiebudget om te gaan hebben we daarnaast ook nog een kostendaling van 30% weten te realiseren.

10%

groei in omzet

30%

daling van de kosten

Hoe ervaren jullie de samenwerking met Multiply?

''De samenwerking met Michael en Sven is erg goed. Contact is laagdrempelig en informeel en de gegeven adviezen zijn altijd praktisch en integer.'' 

Waar vinden jullie Multiply de meeste waarde toevoegen?

"De kennis en expertise binnen Multiply is altijd up to date waardoor ze in staat zijn ons te ontzorgen op een vakgebied dat continu in ontwikkeling is en steeds complexer wordt. Daarnaast waarderen wij hen voor het feit dat ze in staat zijn om samen met ons het merk Rehab Footwear op een premium manier online weten neer te zetten."

Wat zijn redenen om met Multiply te werken?

"Voor ons zijn de huidige manier van samenwerken en de expertise van Multiply als het gaat om online marketing in combinatie met de kennis van de retailbranche dé redenen om Multiply te kiezen als onze partner."

Waaruit blijkt dat Multiply dé retail marketing specialist is? 

"In het dagelijks contact merk je dat Multiply als geen ander begrijpt wat belangrijk is voor (fashion) retail en premium merken zoals Rehab Footwear. Dat zie je ook duidelijk terug in de verschillende initiatieven zoals Datafuse waarmee ze in staat zijn om de contributie van online advertenties door te berekenen in offline aankopen in de winkel."

Sfeer proeven

CRAIGSUESAND_2
KASSUESND
GREGWORLDBROWN_2
grand-ad-1080-1080-2