logohy

Europese groei voor Hollands merk

Wat we inzetten
 • Paid (SEA)
 • Social
 • Organic (SEO)
 • Channable
 • Datafuse
 • Data & Analytics
Doelstellingen
 • Branding van het merk
 • Duurzame groei
logohy

Harper & Yve is een jong modelabel van Nederlandse bodem. Speciaal ontworpen voor vrouwen met een uitgesproken en unieke stijl.  De collectie van Harper & Yve kleding is inspirerend, uniek, trendy, easy-going, comfortabel en vooral stylish.

Move with love
Wij denken dat het belangrijk is om dicht bij je gevoelens te blijven en je te laten leiden door je hart. Alles wat we als Harper & Yve bereiken kan worden toegeschreven aan de mensen die ons merk bouwen. Wij zijn degenen die onze kleding met trots dragen. Alles wat we doen, doen we met liefde.

Harper & Yve is een Nederlandse modenaam die bekend staat om zijn eigentijdse stijl, hoogwaardige kleding en toewijding aan kwaliteit. Het merk had een sterke basis, maar was op zoek naar manieren om zijn online aanwezigheid te vergroten, het aantal verkooppunten uit te breiden en de merkbekendheid te vergroten.

Doelstellingen

Multiply ging de samenwerking aan met Harper & Yve met als voornaamste doelstellingen:

 1. Verhoogde online zichtbaarheid en merkbekendheid.
 2. Uitbreiding van het aantal verkooppunten in zowel Nederland als internationaal.
 3. Verbeterde online conversieratio's en omzetgroei.
 4. Optimalisatie van marketinguitgaven voor een beter rendement op investering (ROI).
Strategieën en Tactieken
 1. Analytics en Data-driven Beslissingen

  Multiply implementeerde geavanceerde analytics-tools om het gedrag van de doelgroep te begrijpen. Dit omvatte het analyseren van websiteverkeer, demografische gegevens en het identificeren van conversietrechters. Deze inzichten werden gebruikt om marketinginspanningen te optimaliseren en de gebruikerservaring te verbeteren.

 2. Social Adverteren met Meta Ads

  We hebben een uitgebreide social media-advertentiestrategie ontwikkeld, met name op Facebook en Instagram via Meta Ads. Deze campagnes werden geoptimaliseerd op basis van demografische gegevens, interesses en gedragssegmentatie, wat leidde tot een verbeterde betrokkenheid en een grotere sociale aanwezigheid voor Harper & Yve.

 3. Betaald Adverteren via Google Shopping en Google Ads

  Multiply heeft Google Shopping en Google Ads geoptimaliseerd om de zichtbaarheid van Harper & Yve te vergroten. We hebben de juiste zoekwoorden en targetingstrategieën ingezet om relevante verkeer naar de website te leiden. Dit heeft geleid tot een toename van het online verkeer en de omzet.

 4. Organische Groei via SEO

  Onze SEO-experts hebben de website van Harper & Yve geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat resulteerde in hogere organische rankings. Dit heeft niet alleen het verkeer vergroot, maar ook de merkbekendheid en geloofwaardigheid van het merk versterkt.

Resultaten

Dankzij onze gezamenlijke inspanningen heeft Harper & Yve indrukwekkende resultaten bereikt:

 • Een aanzienlijke toename van de online zichtbaarheid en merkbekendheid, wat heeft bijgedragen aan een grotere merkloyaliteit.
 • Uitbreiding naar meer dan 100 winkels, zowel in Nederland als internationaal, waardoor de fysieke aanwezigheid van het merk is vergroot.
 • Verbeterde conversieratio's met een toename van de online omzet.
 • Een aantoonbaar hogere ROI voor marketinguitgaven.
Conclusie

De samenwerking tussen Multiply en Harper & Yve heeft geresulteerd in een indrukwekkend groeiverhaal voor dit modemerk. Door middel van strategische online marketing en datagestuurde beslissingen hebben we de doelstellingen van Harper & Yve overtroffen en het merk geholpen om te floreren in zowel online als offline verkoopkanalen. We kijken uit naar verdere groei en succes voor Harper & Yve in de toekomst en zijn er trots op een partner te zijn in dit succesverhaal.

Harper_Yve-Normandy-Day2-Isabellebucx-34
Harper_Yve-Normandy-Day2-Isabellebucx-29
Harper_Yve-Normandy-Day2-Isabellebucx-25
Harper_Yve-Normandy-Day2-Isabellebucx-24
Harper_Yve-Normandy-Day2-Isabellebucx-14
Harper_Yve-Normandy-Day2-Isabellebucx-12
Harper_Yve-Normandy-Day2-Isabellebucx-3