annemax-logo

Online adverteren op het juiste moment van de dag

Wat we inzetten
  • Data
  • Performance
Doelstellingen
  • Verhogen bezoeken
  • Meer bezoekers naar de website
annemax-logo
Wie is Anne&Max?

Anne&Max is ‘‘jouw huiskamer in de stad’’ en de plek om vers te eten of een kopje koffie te drinken. Met meerdere locaties gevestigd in diverse grote steden zoals Amsterdam en Den Haag kan je altijd genieten van een vers ontbijtje, lunch, high-tea en nog veel meer.

Bij Anne&Max staat versheid hoog in het vaandel. Alle ingrediënten worden dagelijks vers verwerkt en bereid in de gerechten en drankjes. Daarnaast streven zij erna om zo milieuvriendelijk te zijn door haar producten via een milieuvriendelijke manier te produceren.

De aanpak

De strategie die gehanteerd wordt bij Anne&Max is om zichtbaar te zijn wanneer de mensen op zoek zijn naar het desbetreffende product. In samenwerking met Multiply zorgen zij ervoor dat er tekst- en display advertenties actief zijn op de juiste momenten. In de ochtend staan er advertenties actief die betrekking hebben op ontbijt en in de middag en avond staan er advertenties actief waarbij de nadruk ligt op lunch en avondeten. Bij deze advertenties wordt er gebruik van targeting rondom de verschillende vestigingen van Anne&Max. Hierdoor bereik je precies de mensen die ook binnen fysiek bereik zijn van de verschillende locaties van Anne&Max. Dit met de gewenste resultaten.

40%

meer bezoeken aan de locaties van Anne & Max

47%

stijging in het aantal weergaven van de menupagina

28%

stijging van het aantal gebruikers van de website