SBB Leerbedrijf

Sinds mei 2021 willen we studenten opleiden in digital marketing en daarmee zijn we sinds mei 2021 met ons Multiply opleidingsprogramma ook een gecertificeerd 'Erkend leerbedrijf'.

erkend-leerbedrijf-wit
Multiply als SBB Erkend Leerbedrijf

Als SBB erkend leerbedrijf speel je een cruciale rol in het opleiden en begeleiden van leerlingen en studenten. We openen de deuren van Multiply voor hen en bieden hen de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen hun vakgebied. Dit zorgt ervoor dat zij de theoretische kennis kunnen om zetten in waardevolle praktische vaardigheden.

Een erkend leerbedrijf zijn brengt veel voordelen met zich mee. Zo draagt Multiply bij aan de ontwikkeling van jonge professionals en helpen we hen een succesvolle carrière op te bouwen. Door hen de kans te geven om onder begeleiding te werken en te leren, investeren we in de toekomst van de branche en het vakgebied.

Bij Multiply zijn we als bedrijf bereid om te investeren in de ontwikkeling van jong talent om zo actief aan de groei van de sector bij te dragen. 

Om een SBB erkend leerbedrijf te worden en te blijven, dien je te voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Dit omvat onder andere het hebben van voldoende gekwalificeerd personeel dat in staat is om studenten te begeleiden, het bieden van een veilige leeromgeving en het leveren van goede begeleiding en ondersteuning gedurende de leerperiode.

Wil je meer informatie over een SBB Erkend Leerbedrijf, of wat we er precies mee doen?