Microsoft Select Partner

Als Microsoft Select Partner hebben we toegang tot de Microsoft community en technische experts. Daarnaast is het een erkenning voor ons werk met Microsoft Advertising.

microsoft-partner-badges-2023
Microsoft Select Partner 2023

Als Microsoft Select Partner hebben wij als Multiply verschillende voordelen om onze retail klanten nóg harder te laten groeien:

Groei

Het geeft ons het voordeel dat we onze retail klanten harder kunnen laten groeien met gebruik van Microsoft Advertising, doordat we sneller kunnen schakelen met consultants en worden uitgenodigd voor evenementen die geleid worden door Microsoft.

Community

We krijgen toegang tot de Microsoft Advertising Partner gemeenschap. We kunnen gemakkelijk productfeedback geven en krijgen zelf ook ondersteuning waar we dit nodig hebben. Daarnaast worden we voor verschillende evenementen uitgenodigd waar kennis wordt gedeeld met alle Select partners van Microsoft.

Herkenning

We krijgen herkenning van Microsoft door een Partner badge en door opgenomen te worden in de lijst van Select Partners binnen de partner gids. Daarnaast komen we in aanmerking om uitgenodigd te worden voor de Microsoft Advertising Partner Awards.

Wil je meer informatie over onze Microsoft Select Partner status?

Of wil jij weten hoe wij Microsoft Select optimaal voor jou kunnen inzetten?