Koninklijke INretail

INretail helpt ondernemers al 100 jaar vooruit. Namens 13.000 winkels knokken zij voor een sterke winkeleconomie. Het team kent de markt door en door en geen vraag is hun te gek. Zo maken ze ondernemen makkelijker.

inretail

Waarom lid worden van INretail?

Belangenbehartiging

Wie groot is, krijgt meer voor elkaar: lokaal, regionaal, landelijk en in Brussel. Voor meer financieringsruimte, minder belastingen en heffingen, minder btw, het versimpelen van wetgeving en onderhandelen voor de cao. Ze maken winkelgebieden toekomstbestendig en knokken voor groei in de retail.

Dienstverlening

Van een simpele vraag tot complexe kwesties. Door jarenlange branche-ervaring en 25.000 vragen per jaar die de adviseurs beantwoorden is geen vraag te gek. Leden kunnen zo vaak als ze willen contact met INretail opnemen voor goed en eerlijk advies.

Retail & innovatie

Welke keuzes maak je als ondernemer in deze razendsnel veranderende retailbranche? Door gericht marktonderzoek zorgt INretail voor inzicht in omzetten, huurtarieven, productiviteitscijfers, salarissen, consumentenbestedingen en -trends en ontwikkelingen. Zo ben jij klaar voor morgen.

Wil je meer informatie over Koninklijke INRetail en weten wat ze voor je kunnen betekenen?