Google Premier Partner

Met de Google Premier Partner status tonen we bij Multiply aan dat we over de vaardigheden en expertise beschikken om onze retail klanten te laten groeien. Daarnaast zijn we met deze status altijd op hoogte van de nieuwste updates van Google en hebben we eerder toegang tot de nieuwste innovaties en tools.

google-premier-partner-black-transparant-2024
Google Premier Partner 2023

We behoren volgens Google bij Multiply tot de beste 3% van de Google Partners in Nederland. Dit wordt bepaald aan de hand van de volgende factoren:

Klantgroei

We hebben aangetoond onze bestaande retail klanten te laten groeien en nieuwe retail klanten te werven. Dit is gemeten aan de hand van de toename van uitgaven aan advertenties op jaarbasis en de uitgaven aan advertenties onder nieuwe Google Ads-klanten.

Klantbehoud

We hebben aangetoond om klanten te behouden. Dit is gemeten aan de hand van het percentage klanten dat behouden blijft ten opzichte van het jaar ervoor.

Productdiversificatie

We hebben aangetoond te investeren in een resultaatgerichte advertentietypemix die buiten Google Search werd weergegeven. Dit is gemeten aan de hand van het percentage uitgaven in Display, Apps, Video en Shopping per kalenderjaar.

1
Wil je meer informatie over onze Google Premier Partner status?

Of wil jij weten hoe wij Google optimaal voor jou kunnen inzetten?