Emerce 100 2023

Multiply als nieuwkomer in de Emerce 100 🏆

De dag na Koningsdag is het weer feest in Zoetermeer! Multiply is opgenomen in de prestigieuze Emerce 100 met een score van 5,5 sterren! Dit is een enorme prestatie en we zijn enorm trots op ons team. De Emerce 100 is een jaarlijkse ranking van de beste e-business bedrijven in Nederland. Het is een erkenning van onze inzet en toewijding aan onze klanten en ons vakgebied. We zullen ons als dé retail marketing specialist blijven inzetten voor onze missie:

Wij helpen retail organisaties groeien!


Om dit samen te vieren bieden we in mei én juni de volgende audits GRATIS aan voor organisaties in de retail branche!

Badge-E100-2023-zwart-transparant-variant3
📊 Google Analytics 4 audit

Onze experts analyseren jouw GA4-implementatie en geven aanbevelingen voor verbetering. We kijken naar zaken als de juiste implementatie van events en parameters, het gebruik van aangepaste dimensies en metrics, en het instellen van conversiedoelen. Met onze audit kun je er zeker van zijn dat je betrouwbare en bruikbare data krijgt om betere beslissingen te nemen voor jouw retail organisatie.

🗣 15 minuten 1-op-1 sparsessie

We begrijpen dat elke retailer of merk uniek is en zijn eigen uitdagingen heeft. Daarom bieden we nu 1-op-1 sparsessies van 15 minuten aan waarbij je de mogelijkheid hebt om met een van onze consultants te praten over jouw specifieke behoeften en uitdagingen. Of je nu vragen hebt over datavisualisatie, dashboarding, marketing of iets anders, onze consultants staan voor je klaar om jou te helpen. 

🧾 Google Ads audit

Onze experts analyseren jouw Google Ads-account en kijken waar de mogelijkheden liggen. We kijken naar zaken als de targeting van advertenties, Shopping, conversiepixels, en de prestaties van jouw PMAX campagnes. Met onze audit kun je er zeker van zijn dat je het maximale uit je Google Ads-budget haalt en je bedrijfsdoelen behaalt. Op deze manier helpen we jouw retail organisatie groeien!

👔 Retail Benchmark

Onze retail benchmark is een geweldige manier om de prestaties van jouw bedrijf te vergelijken met die van anderen in de branche. We analyseren gegevens van een groot aantal retailers & merken om trends te identificeren en inzichten te bieden in de prestaties van jouw bedrijf. Met deze kennis kun je betere beslissingen nemen op het gebied van je marketing en budgetten en zo de concurrentie een stap voor blijven.

Audit nu aanvragen!

Don't worry, het is vrijblijvend.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.