Datafuse

Datafuse is een omnichannel retail platform dat de kloof tussen offline en online overbrugt. Terwijl 80-90% van alle transacties offline plaatsvindt, blijft deze onschatbare bron van informatie vaak onbenut in de online wereld. Datafuse koppelt al jouw offline en online data. Met 360 graden zicht op jouw omnichannel data neem je betere beslissingen en bereik je jouw klant op het juiste moment met de juiste boodschap.

datafuse

Omnichannel uitdaging

Als omnichannel retailer is het een uitdaging om alle cijfers uit je fysieke winkels mee te nemen in jouw omnichannel marketing. Datafuse ziet dat 80% van de offline data niet gebruikt wordt om online beter te presteren. Datafuse koppelt al jouw offline en online data. Met 360 graden zicht op jouw omnichannel data neem je betere beslissingen en bereik je jouw klant op het juiste moment met de juiste boodschap. Denk aan het reduceren van retouren, optimaliseren van je merchandising op de site en het kunnen toewijzen van budgetten aan online kanalen op basis van offline prestaties.

header-afbeelding-v1

Focusgebieden van Datafuse

conversie & omzet optimaliseren

Met de data van Datafuse zet je een grote stap naar het verhogen van conversie en omzet. Met meer inzichten kan je gerichter budget inzetten om zo maximaal resultaat te halen. 

kosten & retouren reduceren

Binnen het platform is het mogelijk om alles omtrent retouren in te zien. Zo weet je precies welke producten wel- of juist niet presteren en kan je deze slimmer positioneren.

omnichannel klantervaring verbeteren

Als retailer dien je online- en offline dezelfde ervaring aan de eindklant te geven. Door het koppelen van offline- met online krijg je het beste beeld over hoe je de klant moet faciliteren.

Jouw data op één plek

Datafuse helpt retailers en merken met het accelereren van hun groei door de juiste inzichten in hun data. Met het platform van Datafuse koppel je al je marketingkanalen aan elkaar. Zo ben jij in staat om vanuit één omgeving je doelgroep te bereiken en bespaar je kosten op je marketinguitingen. 

Multiply en Datafuse hebben verschillende gezamenlijke klanten die de omnichannel data wél benutten. Omdat de retailer met beide bedrijven werkt kunnen wij onze dienstverlening nog uitgebreider uitoefenen.  

Datafuse x Jeroen Beekman x Multiply

Wij zijn enorm enthousiast over het dashboard dat Datafuse biedt, wat ons zal helpen om gemakkelijk de ontwikkelingen van onze webshop bij te houden. We kijken enorm uit naar deze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat ze ons zullen helpen om nieuwe kansen te benutten en onze webshop naar nieuwe successen te leiden.

Jeroen Beekman - Eigenaar Jeroen Beekman

1614269264998
browser-interface-datafuse

Datafuse dashboarding

Met een eenvoudig te gebruiken dashboard kunnen organisaties complexe gegevens snel analyseren en begrijpen, waardoor jij proactief kunt reageren op actuele informatie. Dit verbetert niet alleen de efficiëntie van het besluitvormingsproces, maar stimuleert ook een klantgerichte aanpak, wat uiteindelijk resulteert in een concurrentievoordeel en een hogere klanttevredenheid.

SEO-optimalisatie

Ook kent Datafuse een functie waarin AI SEO teksten produceert. Op basis van artikelkaarten worden er automatisch gegenereerde teksten geproduceerd. Deze teksten zijn niet alleen enorm tijdbesparend maar zorgen ook nog voor een structurele klantgerichte SEO aanpak. 

ai-teksten
export-connectors2

Connectors

De krachtige omnichannel connectors vormen de ruggengraat van gegevensverzending voor online marketing, die productdata, offline transacties en klantgegevens naadloos integreren met toonaangevende platforms zoals Google Ads, Google Analytics, Copernica, Meta, Channable en vele andere. Hierdoor kan jij intelligente en gepersonaliseerde campagnes opzetten, beter inzicht krijgen in klantgedrag en ROI optimaliseren door bijvoorbeeld retouren uit te sluiten van hun online campagnes, wat uiteindelijk resulteert in een verhoogde efficiëntie en effectiviteit van hun omnichannel marketing en budgetten.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer informatie over Datafuse en weten wat ze voor je kunnen betekenen? Neem dan snel contact op voor een geheel vrijblijvende demo, kost max 20-30 minuten van je tijd.

Ook heeft Datafuse waardevolle praktijkcases. Mocht je een waardevolle inkijk in de werkwijze willen kan je deze altijd raadplegen. 

Contact

header-afbeelding-v2