Cream

Of een consument nu eerst fysiek een winkel bezoekt of via een smartphone de webshop bekijkt, het moet dezelfde ervaring zijn die naadloos in elkaar overloopt. Een klant denkt namelijk niet in kanalen. Met alle technologische mogelijkheden wordt de kracht van off- en online winkelen met elkaar gecombineerd.

cream

Waarom werken met Cream?

Concept & Design

Aan de basis van elke succesvolle webshop ligt een ijzersterk concept. Cream zorgt ervoor dat het ontwerp op elk apparaat optimaal aansluit bij de behoefte en het gedrag van de doelgroep, zodat er gezorgd wordt voor een optimale conversie en maximaal rendement.

Ontwikkeling

Cream ontwikkeld robuuste Magento webshops van de hoogste kwaliteit. Met de jarenlange ervaring, veel expertise op zak en door een gestructureerde werkwijze waarborgen ze de kwaliteit van elke Magento implementatie, om zo niet onnodig klantbezoeken mis te lopen.

Integraties

Magento kan als standalone applicatie worden gebruikt, maar is ook volledig te integreren met andere applicaties, zodat de webshop gekoppeld is met het boekhoud, backoffice, ERP of PIM systeem. Zo zorgt Cream ervoor dat gegevens soepel met elkaar worden uitgewisseld.

Optimalisatie

Een project stopt niet na de oplevering, dan begint het namelijk pas. Een webshop staat immers nooit stil. Door het continu analyseren, doorontwikkelen, verbeteren en optimaliseren wordt er ingespeeld op veranderend klantgedrag en nieuwe mogelijkheden. Een voortdurend proces voor steeds betere resultaten.

Wil je meer informatie over Cream en weten wat ze voor je kunnen betekenen?