Channable Gold Partner

Channable is in 2014 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een internationale, snelgroeiende scale-up met een team van meer dan 150 ambitieuze professionals. Channable is de oplossing voor feedmanagement en SEA automatisering. Stuur je producten naar meer dan 2.500 verkoopkanalen en maak duizenden dynamische advertenties voor Google Ads en Microsoft Advertising.

channable-gold-partner-badge-2024-zwart
Waarom werken met Channable?

Eenvoudig je multichannel strategie beheren

Maak feeds van topkwaliteit en promoot je items op meer dan 2.500 verschillende prijsvergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen. Categoriseer je producten in enkele seconden, gebruik regels om je productdata te filteren of te wijzigen, en zorg ervoor dat je feed geoptimaliseerd is met behulp van onze kwaliteitscontrole. Dit alles in één gebruiksvriendelijke tool!

Beheer al je advertenties in één tool

Verhoog je productiviteit en automatiseer je SEA. Met de SEA tool van Channable kun je de volledige opbouw van je SEA campagnes genereren: campagnes, advertentiegroepen, uitgebreide tekstadvertenties en (negatieve) zoekwoorden. Ook sitelinks, prijsextensies en responsieve advertenties behoren tot de mogelijkheden. Met behulp van de dynamische velden uit je feed en eenvoudige templates, doe je dit in een handomdraai.

Je productdata altijd up-to-date

Je producten snel en eenvoudig naar vele verschillende marktplaatsen sturen, en profiteren van hun zichtbaarheid? Dan ben je bij Channable aan het juiste adres. Door middel van directe API koppelingen met marktplaatsen wordt productdata automatisch bijgewerkt, en beheer je al je advertenties vanuit Channable.

Wil je meer informatie over onze Channeble Gold partner Partner status?

Of wil jij weten hoe wij Channeble optimaal voor jou kunnen inzetten?