award

Multiply is opnieuw Channable Gold Partner

Bas

16 maart 2023

Multiply is voor de 6de keer op rij benoemd tot Channable Gold Partner. Sinds het Channable Gold Partnership in het leven is geroepen, zijn we bij Multiply onafgebroken uitgeroepen tot Channable Gold Partner. Een prestatie waar we erg trots op zijn.

International Partner Day 2023

Dit jaar vond op 16 maart 2023 het International Partner Day Event plaats in Utrecht. Fabiënne en Bas waren hier namens Multiply bij aanwezig. Om 10:00 werden we op de prachtige locatie Mereveld in Utrecht ontvangen met heerlijke koffie en croissants. Hierna werden we warm welkom geheten door Channable's co-founder Robert Kreuzer en kregen we vervolgens een workshop 'Community Building'.

Na de heerlijke lunch stond de middag in het teken van de Use Case of the Year, 2 sessies met product updates van Channable en als kers op de taart de uitreiking van de Gold Partner Awards. Het was erg tof om van andere agencies te horen hoe zij Channable inzetten en welke resultaten dit heeft opgeleverd. Zo kunnen we als agencies ook van elkaar blijven leren. Daarnaast ook goed om te horen dat Channable niet stilzit en continu bezig blijft met het verbeteren en uitbreiden van de mogelijkheden binnen de tool. Dat we de dag (voor ons) konden afsluiten met het in ontvangst nemen van alweer de 6de Channable Gold Partner Award was voor ons toch ook één van de hoogtepunten die dag.

Bij deze willen we Channable bedanken voor de hele leuke dag en het goede partnership wat we al een hele lange tijd hebben! 👏🏼🚀

Channable Gold Partner 2022

Ieder jaar in januari wordt door Channable de balans opgemaakt welke agencies voldoen aan de criteria voor het Channable Gold Partnership. Dat we ook in 2022 zo veel retailers hebben mogen helpen groeien met onder andere het gebruik van een tool als Channable is iets dat ons heel blij & trots maakt.

Wil jij weten hoe een tool als Channable jou als retailer kan helpen groeien? Of ben jij benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen binnen Channable? Neem dan contact met ons op.

De foto's