Subsidie 'Mijn Digitale Zaak'

De subsidie is helaas niet meer beschikbaar

Met de subsidie 'Mijn Digitale Zaak' kan jij als retailer tot 50% van jouw investering voor digitale oplossingen vergoed krijgen tot een maximaal bedrag van €2.500,-. Deze subsidie is te gebruiken voor de aanschaf van en/of advies over digitale oplossingen.

Wil jij meer informatie en ons advies over hoe jij deze subsidie het beste kunt inzetten? Neem contact met ons op.

Je subsidie optimaal inzetten met Multiply

Om jou als retailer te helpen bij het optimaal inzetten van deze subsidie hebben we aantal pakketten opgesteld.

(Extra) dienst

Zet in op een nieuw online kanaal of krijg extra hulp bij het optimaal inzetten hiervan. Wij nemen het werk uit handen en zorgen dat dit kanaal zo optimaal wordt ingezet. Subsidie te gebruiken voor SEO, Social en E-mailmarketing.

Google Analytics 4

Vanaf 1 juli 2023 is GA4 de nieuwe standaard en kan je niet meer gebruik maken van Universal Google Analytics. Wij zorgen er samen met jou voor dat je het optimale uit je data kunt halen en klaar bent om in GA4 te kunnen werken.

Trainingen

Wij verzorgen verschillende trainingen. Van SEO tot e-mailmarketing en van Google Ads tot Social. Zorg ervoor dat jouw team weer op de hoogte is van alle ontwikkelingen en innovaties.

Opleiding

Een 1-op-1 opleiding van bijvoorbeeld een medewerker die nieuw in dienst is. Samen bepalen we de doelstellingen en zorgen we ervoor dat je snel de kneepjes van het vak kent.

Mogelijk gemaakt door:

Subsidie aanvragen met Multiply?

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.