Dé retail benchmark

Iedere maand inzicht in actuele online cijfers uit de retail branche
Gratis en vrijblijvend dé retail benchmark ontvangen

Zou je het niet tof vinden om te weten hoe jouw webshop zich verhoudt tot 100+ andere retail organisaties? Nou, we hebben goed nieuws voor je! Met onze maandelijkse retail benchmark ontvang je elke maand een overzicht van de prestaties van 100+ retail e-commerce bedrijven.

Hiermee heb je continu inzicht in actuele cijfers van de retail branche. Dit geeft je een unieke kans om te zien waar je het op dit moment goed doet en waar je kunt verbeteren.

Inschrijven = 3x profiteren

1. DIRECT BENCHMARKEN

Je vraagt de retail benchmark aan en ontvangt 'm zo snel mogelijk in je mailbox. Je bent direct op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en kunt jouw cijfers vergelijken en dus direct aan de slag!

2. MAANDELIJKSE UPDATE

Vervolgens krijg je iedere maand automatisch een update met de meest actuele cijfers in je inbox. Zo blijf jij op de hoogte en weet je direct of jouw inspanningen een positieve invloed hebben gehad.

3. KWARTAAL RAPPORT

Per kwartaal ontvang je een wat uitgebreider kwartaalverslag van onze inzichten met daarbij tips die jij direct kunt toepassen op jouw organisatie, om zo het maximale resultaat eruit te halen!

Benieuwd naar de meest actuele online cijfers uit de retail branche?

Vraag vrijblijvend dé retail benchmark aan!

Schrijf je hier in!

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.