Jouw ledenvoordeel bij Multiply

Je kiest bij Multiply je eigen voordeel. INretail leden die graag klant van Multiply willen worden hebben 2 vrije keuzes bij afname van een jaarcontract. Dan kun je zelf kiezen wat op dit moment belangrijk is voor jou en je organisatie.

Ledenvoordeel I: 25% korting op de eenmalige werkzaamheden;
De eenmalige werkzaamheden zijn nodig om onze maandelijkse werkzaamheden goed uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van Google Analytics, Google Ads en Search Console. Profiteer van lagere opstartkosten en maak daarmee een vliegende start.

Ledenvoordeel II: Servicepakket (Data Essentials) voor 50% van de prijs;
De Data Essentials zijn de kern van ons optimalisatieproces en zijn een verzameling tools en oplossingen die ons in staat stellen jullie van top-notch ondersteuning te voorzien. Deze bieden we met 50% korting aan voor één jaar.

Ledenvoordeel III: € 500,- innovatiebudget;
Hiermee krijg jij €500,- aan krediet voor innovatie op een moment dat jou het beste uitkomt en wanneer jij het 't beste kunt gebruiken. Wil je bijvoorbeeld eens Facebook adverteren proberen? Geen probleem, gebruik je innovatiebudget.

Ledenvoordeel IV: Gratis Google Analytics training.
Hiermee krijg jij een gratis Google Analytics training voor jou en je collega's. Na deze training snap jij hoe Google Analytics in elkaar steekt en ben jij (als je goed hebt opgelet :-)) in staat om belangrijke data naar boven te halen.

Waarom zaken doen met Multiply?

1. Specialist in retail e-commerce;

2. Top 20 Google Premier Partner in Nederland;

3. Bespaar kosten op advertentiebudget & personeel door de inzet van efficiënte online marketing;

4. Haal extra omzet naar binnen door optimale inzet van je online kanalen in samenwerking met Multiply.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.