award

Voor de vijfde keer FD Gazelle

Multiply

23 november 2023

Multiply is voor de vijfde keer benoemd tot winnaar van de FD Gazellen. Deze ondernemersprijs wordt door Het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We zijn er erg trots op dat we dit wederom hebben mogen bereiken en zien dit als een mooie erkenning voor het hele Multiply team. Het bevestigt dat wij met onze klanten nog steeds op de juiste route zitten richting groei. ‘Wij helpen retail organisaties groeien’ is niet voor niets onze missie!

FD Gazellen 2023

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de twintigste keer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%. Naast de omzetgroei, worden ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegewogen.

Groei personeelsbestand

De groei van het personeelsbestand (in fte’s gemeten) wordt meegewogen, omdat het een indicator is voor de bijdrage aan de werkgelegenheid. Wij zijn er trots op dat we in de afgelopen drie jaar weer een mooie groei hebben gerealiseerd in de grootte van ons team van enthousiaste en gedreven marketingprofessionals.

Multiply voor de vijfde keer FD Gazelle

We vinden het ontzettend tof dat we ons na 2018, 2019, 2020 en 2022 weer FD Gazelle mogen noemen. Met ons team doen we er alles aan om retail organisaties te helpen groeien. Wij danken onze collega’s, klanten en partners voor hun aandeel in het winnen van deze award, want alleen met elkaar hebben we dit kunnen behalen!