how to

Thuiswinkel e-Academy: Praktische datatoepassingen binnen e-commerce

Bas

28 februari 2024

Als partner van Thuiswinkel.org heeft Lennart laatst weer 2 e-learnings opgenomen die beschikbaar zijn voor leden van Thuiswinkel.org. In deze e-learning 'Deepdive: Praktische datatoepassingen binnen e-commerce' geeft Lennart jou handvatten om snel aan de slag te gaan met data zodat jij je bedrijfsvoering verder kunt optimaliseren. 

Data is essentieel voor online winkels. Om binnen e-commerce succesvol te zijn, is het noodzakelijk om gegevens te gebruiken om bijvoorbeeld het verkeer op je website te analyseren, te begrijpen wie je klanten zijn en hoe ze winkelen. Tegenwoordig wordt data op verschillende manieren ingezet in de e-commerce industrie. In deze diepgaande verkenning geeft Lennart je inzicht in de meest gebruikte toepassingen van data binnen deze sector.

Wat en voor wie is deze deepdive?

Een deepdive van Thuiswinkel.org is een uitgebreide e-learning van ongeveer dertig minuten die dieper ingaat op een specifiek onderwerp dan een reguliere e-learning. In dit geval gaat het om de e-learning Introductie in data. Je kunt deze deepdive op elk gewenst moment pauzeren en in je eigen tempo doorlopen voordat je de e-learning weer oppakt.

Deze deepdive is bedoeld voor (online) ondernemers en hun marketingmedewerkers die willen beginnen met het gebruik van data en geïnteresseerd zijn in de meest populaire toepassingen ervan binnen de e-commercebranche.


Wat je leert?

In deze e-learning leer je

  • hoe je data kunt inzetten om je prestaties te verbeteren;
  • via welke tien toepassingen je snel en efficiënt met data aan de slag kunt.
Aan de slag

Wil jij leren hoe je dit kunt toepassen voor jouw webshop? Start direct met leren via Thuiswinkel.org en sluit de e-learning af met de toets.