how to

Partnership: zakelijke bezoekers herkennen met Leadinfo

Lennart

12 september 2018

Multiply is sinds kort een samenwerking gestart met Leadinfo. Een vlotte partij uit Rotterdam die meer poetst dan lult! Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op jouw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat je direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Check de volgende video voor een impressie:


Hoe werkt het?

Leadinfo herkent de bedrijven die de website bezoeken door het IP adres te koppelen aan een slim samengestelde database. Vervolgens tonen ze bedrijfsgegevens, e-mailadressen en bijvoorbeeld LinkedIn profielen van het bedrijf. Zo heb je alle informatie bij de hand die nodig is om een eerste contact te leggen. Je ziet precies welke pagina’s bezocht zijn en hoe lang zodat je ook weet in welke richting je het gesprek kan sturen. Daarnaast kun je ook altijd net voor je afspraak nog even raadplegen welke pagina’s interessant waren voor je prospect zodat je de richting van het gesprek goed kan bepalen.


Proberen?

Ook Leadinfo uitproberen? Je kan het programma 2 weken gratis testen en bij Multiply implementeren we ook gratis de benodigde tags om Leadinfo werkend te krijgen.

Vraag nu jouw proefversie nog aan. Oja, de proeftijd gaat pas in als het eerste bedrijf herkent wordt!