spotlight

OFM. en Schuurman Schoenen in de prijzen bij 'Retailer of the Year' awards

Multiply

26 september 2023

Met blijdschap en trots willen we laten weten dat twee van onze gewaardeerde klanten, OFM. en Schuurman Schoenen, als absolute winnaars uit de bus zijn gekomen bij de 'Retailer of the Year" Awards 2023/2024! 🏆

OFM. als 'Beste Webshop' in categorie herenmode

In de zeer competitieve categorie herenmode is OFM. winnaar geworden van de felbegeerde titel "Beste Webshop 2023/2024". Dat OFM. deze felbegeerde prijs wederom weet te winnen is de kroon op het harde werk van afgelopen jaar. In 2023 stond de rebranding van Only for Men naar OFM. centraal en hebben ze daarnaast hun gloednieuwe e-com omnichannel community platform gelanceerd. Erg mooi dat ze dan nu zo in het zonnetje gezet mogen worden.

Schuurman Schoenen als 'Beste Webshop' en 'Beste Winkelketen' in categorie schoenen

Schuurman Schoenen heeft niet één, maar twee prijzen binnengehaald! Ze zijn voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot de "Beste Winkelketen" en voor de vierde keer in totaal tot de "Beste Webshop" in de categorie schoenen. Echt een uitzonderlijke prestatie om beide in de wacht te slepen. 

Trots

Als Multiply zijn we trots dat we met deze toonaangevende retailers mogen samenwerken. We hebben de afgelopen jaren nauw samengewerkt om innovatieve en effectieve retailstrategieën te ontwikkelen en zijn enorm trots dat we een rol hebben mogen spelen in het succes van OFM. en Schuurman Schoenen. We kijken ook met veel plezier naar de toekomst. Samen blijven groeien, innoveren en streven naar het behalen van mooie successen. 

Nogmaals van harte gefeliciteerd aan OFM. en Schuurman Schoenen voor deze toffe prestatie. 🌟👏