news

Multiply x Channable: 5 jaar samenwerking

Lennart

28 augustus 2019

De tijd vliegt! Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden dat het online marketing bureau Multiply en Channable de handen ineen hebben geslagen. Samen met Lennart, founder van Multiply, blikken we terug.

In het vorige blog van Channable, over de driejarige samenwerking, gaf Lennart aan ‘dat in 2014 door de grote vraag naar diverse datafeeds en de tijdsintensieve aanpak om deze te (laten) programmeren, de zoektocht was gestart naar een eventuele tool die dit zou kunnen doen’. Channable voldeed destijds aan hun eisen, en de samenwerking werd gestart. Multiply streeft ernaar om de boodschap, product en verhaal van hun klanten op elk denkbaar platform te faciliteren. Inmiddels doen zij dit nu al vijf jaar samen met Channable waarvan drie jaar als Gold Partner. 

Ontwikkeling van de tool en samenwerking

De afgelopen twee jaar is de tool enorm ontwikkeld, ook met de hulp en feedback van onze (gold) partners zoals Multiply. 

"Dankzij de lange samenwerking en hun up-to-date online marketing kennis weet Multiply Channable ook goed te adviseren over interessante ontwikkelingen voor de tool. Zo dienen zij geregeld verzoeken in die Channable nog beter maken", aldus Robert Schavemaker, country manager Benelux bij Channable.

Features die bijvoorbeeld nieuw zijn, zijn het overzicht van bedrijven, de wijzigingsgeschiedenis, een aantal API’s en de uitgebreidere notificaties.

Eindeloze groei

Twee jaar geleden werkten er via Multiply 45 klanten met de tool en waren er nog een aantal met een trial account. Momenteel heeft Multiply ongeveer 75 accounts binnen Channable en breidt nog steeds actief uit. 

“De samenwerking zoals deze 5 jaar geleden was is met de grotere schaal van zowel Channable als Multiply nog steeds als vanouds. Snel schakelen met support (wat bijna nooit nodig is), flexibel, informeel en de relatie die nog steeds voelt als knus en dicht bij het hart. In dat opzicht is Channable echt zichzelf gebleven. Al met al een mooi fundament voor een goede samenwerking“ - aldus Lennart Koetsier, founder van Multiply.

Een zonnige toekomst

Op de Channable Partnerdag is de roadmap gepresenteerd voor de komende tijd. “Als die lijn wordt doorgezet houden we de komende jaren een vruchtbare samenwerking” - zegt Lennart.