news

Multiply wint FD Gazellen 2020!

Lennart

27 oktober 2020

Voor het derde jaar op rij is Multiply benoemd tot winnaar van de FD Gazellen. Deze prijs wordt door Het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bedrijven worden beoordeeld op een aantal strenge criteria.

Voor de zeventiende keer ging het Financieele Dagblad op zoek naar de snelste groeiers tussen de Nederlandse bedrijven in de categorieeën klein, middel en groot. In 2020 werden deelnemende bedrijven weer aan zware criteria getoetst waardoor alleen de bedrijven die sneller gaan dan alle anderen zich kunnen kwalificeren. Zo moeten bedrijven in de voorgaande drie jaar een ononderbroken omzetgroei van 20% hebben. Sinds 2018 zijn ook de criteria: winstgevendheid en personeelsgroei van toepassing. Er bleven 772 bedrijven (2 meer dan vorig jaar) over die zich FD Gazelle mogen noemen, waaronder Multiply.

Vanwege de aangescherpte maatregelen rond COVID-19 wordt de uitreiking op donderdag 19 november digitaal gedaan. Op die dag worden de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen uitgereikt en de Oryx voor de meest opvallende Gazelle.