news

Multiply voor 4de jaar op rij Channable Gold Partner

Michael

15 oktober 2020

Na uitreiking van de Channable partner awards is duidelijk geworden dat Multiply nu voor het 4de jaar op rij Channable Gold Partner is! Net als bij de vorige editie, heeft Multiply wederom een award in ontvangst mogen nemen.

De eerste volledig digitale partnerdag van Channable stond dit jaar in het teken van de nieuwe ontwikkelingen binnen de tool en de uitreiking van de nieuwe Channable partner Awards.

Updates Channable

Channable heeft ook weer aantal interessante updates voor de komende periode op de planning staan. Even een kleine greep uit een aantal interessante ontwikkelingen die eraan komen:

  • Zalando koppeling: dit maakt het mogelijk om via Channable jouw assortiment ook op de marketplace van Zalando te plaatsen.
  • Channable Insights: koppel omzet en kostgegevens aan jouw assortiment waardoor je op basis van die informatie producten wel of niet kan doorsturen naar bepaalde kanalen.
  • Bol.com Repricer: pas de prijs van je product op Bol.com aan op basis van de concurrentie in Bol, zodat je het meest interessante resultaat hebt. Uiteraard kan je hierbij ook je eigen marge data opgeven zodat je altijd rendabel op Bol kan staan.

Wij zijn super benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen en gaan ook dit jaar weer aan de slag met Channable om de ontwikkelingen samen met onze klanten op te pakken. Op naar de 5e Gold Partner award!