news

Multiply verzorgt e-learnings voor de Thuiswinkel e-Academy

Bas

21 juli 2021

Sinds kort is Multiply Thuiswinkel Business Partner, waardoor we ons hebben gevoegd tot het netwerk van de Thuiswinkel Waarborg Organisatie. Daarnaast heeft Multiply de afgelopen tijd twee draaidagen gehad voor het opnemen van verschillende e-learnings voor de Thuiswinkel e-Academy.

Wie is Thuiswinkel.org?

Thuiswinkel staat voornamelijk bekend om het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Een keurmerk, dat een webwinkel kan krijgen wanneer zij het hele certificeringsproces hebben doorlopen. Dit keurmerk staat voor veilig en betrouwbaar online kopen en helpt (web)winkeliers betrouwbaarheid uit te stralen naar de consument.

Als belangenvereniging doet Thuiswinkel.org echter veel meer dan alleen het uitgeven van een keurmerk. Eén van die dingen is het aanbieden van de Thuiswinkel e-Academy. Hiermee willen ze een bijdrage leveren om haar leden en hun medewerkers betere vakmensen te laten worden.

Thuiswinkel e-Academy

Met de gratis e-learnings over verschillende relevante e-commerce onderwerpen wil Thuiswinkel haar leden online helpen groeien. Iets dat aansluit bij de missie van Multiply: "Retail organisaties vanuit kennis en innovatie efficiënt helpen groeien in een snel veranderende wereld."

Tijdens de e-learnings ga je vanuit de theorie ook meteen aan de slag met een praktijkcase. Daarnaast krijg je aan het einde ook nog een quickscan, waarmee je direct verbeterpunten in je eigen organisatie kunt vinden. Vervolgens kun jij met deze concrete stappen en handvatten direct aan de slag.

De voordelen van de Thuiswinkel e-Academy:

  • Verbreed je e-commercekennis in je eigen tempo;
  • Leer van experts en best practices uit de (inter)nationale markt;
  • Direct toepasbaar dankzij concrete handvatten;
  • Toets je kennis en ontvang een certificaat;
  • De e-learnings krijgen een gemiddelde score van 8,7.

E-learnings door Multiply

Ook door Multiply zijn er verschillende e-learnings opgenomen die onderdeel worden van de Thuiswinkel e-Academy. Allereerst zijn er bij ons op kantoor een tweetal e-learnings opgenomen door Lennart en Yannick.

Opnames Thuiswinkel e-Academy

Daarna mochten Lennart en Sven afreizen naar de prachtige locatie van INretail om daar de volgende twee e-learnings op te nemen. De onderwerpen van de e-learnings die door Multiply zijn behandeld, zijn:

  • Lokaal online vindbaar
  • Rendabel online ondernemen
  • Online sturen op winkeltraffic
  • E-mailmarketing
Opnames Thuiswinkel e-Academy INretail
Opnames Thuiswinkel e-Academy INretail

Op dit moment kunnen we jullie vertellen dat deze e-learnings in de loop van de zomer beschikbaar zullen worden. Een exacte datum daarvoor is nog niet bekend, maar natuurlijk gaan wij dat communiceren als het zover is.