news

Multiply sluit Partnership met Copernica

Lennart

12 december 2019

E-mailmarketing is één van de meest effectieve manieren om een geïnteresseerde doelgroep te bereiken en klantloyaliteit te boosten. 

Omdat meerdere klanten van Multiply gebruik maken van Copernica is het gesprek op gang gekomen met de Amsterdammers. Door een partnership met Copernica beschikt Multiply vanaf heden over een krachtige tool die, gevoed door slimme segmenten, effectieve e-mailcampagnes kan realiseren. Geavanceerde oplossingen zoals geautomatiseerde mailings, gevoed door dataplatformen zoals Datatrics, Squeezely en TritonX zorgen voor een marketingcampagne op maat. Hiermee kunnen we een heel specifieke doelgroep benaderen met een gerichte boodschap.


Copernica is een flexibele tool en werkt samen met talloze dataplatformen en e-commerce oplossingen zoals Drupal, Magento, Lightspeed en Divide. Daarnaast beschikken ze over een sterke supportafdeling. Copernica is een e-mailoplossing die goed bij Multiply past. Daarom is ons partnership onlangs van start gegaan en zullen we in 2020 en daarna onze klanten op kwalitatieve wijze kunnen ontzorgen in hun e-mailmarketing.

Ook nieuwsgierig? Vraag hier een vrijblijvende scan aan.