news

Multiply samenwerking met tritonX

Lennart

29 juni 2021

tritonX is een multitool voor al jouw klantgegevens. Klantgegevens zijn nu realtime beschikbaar voor elk “contactpunt” met de klant zoals het Point of Sale, de webshop, marketing, en klantenservice. TritonX werkt cloud-gebaseerd en is daarmee perfect geschikt voor omnichannel retail. Verder beschikt tritonX over automated marketing en loyalty 3.0 functionaliteiten. Dit alles is ontwikkeld in Brainport Eindhoven.

Customer Data Platform

Persoonlijke klantgegevens moeten op een veilige manier worden opgeslagen. Tegelijkertijd moeten deze gegevens op veel verschillende plaatsen in het bedrijf beschikbaar zijn. Indien mogelijk ook nog in real time en natuurlijk ook in overeenstemming met de GDPR-regulaties in Europa. Dit is de perfecte taak voor tritonX als jouw slimme data-hub met beveiligde web services.

Marketing Automation

Elke klant is uniek met hun eigen voorkeuren en winkelgewoonten. In tritonX maken we dan ook een profiel voor elke klant. Uw marketeers kunnen op basis van deze profielen de geautomatiseerde marketing segmentatie verfijnen. tritonX helpt je om voortaan op een persoonlijke manier met klanten te communiceren.

Loyalty 3.0

De waarde van een loyale klant is enorm. Het is niet nodig om het belang hiervan aan een retailer uit te leggen. Met tritonX zijn er allerlei nieuwe mogelijkheden als het aankomt op loyaliteitsprogramma’s: privileges gebaseerd op status, classificatie en persoonlijke prijzen. Klanten kunnen nu realtime beloningen inwisselen volgens het reward en redeem principe. Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden met couponing en noem zo maar op.

Wat biedt onze samenwerking jou als retailer?

Door ons partnership met tritonX zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het platform, waardoor we jou als retailer nog beter kunnen helpen. We kunnen strategisch meedenken als het gaat om segmenteringen en automatische e-mails via het e-mailmarketing platform. Daarnaast geven we ook trainingen zodat jij volledig en snel gebruik kunt maken van de tool.