news

Multiply samenwerking met Belco

Bas

13 september 2021

Uit een onderzoek van ShoppingTomorrow blijkt dat de meeste klanten een voorkeur geven aan contact via een online chat bij het doen van een aankoop. Klanten willen namelijk sneller en gemakkelijker contact wanneer zij online aan het shoppen zijn. Belco heeft een klantenservice software ontwikkeld waarmee jij als retailer de juiste service aan je klanten kunt bieden. Een reden voor Multiply om een partnership met Belco aan te gaan.

Wie is Belco?

Belco heeft een klantenservice-tool ontwikkeld voor slimme webwinkels. De klantenservice software van Belco maakt, in tegenstelling tot een 'normale' of 'oude' chatbot, gebruik van Artificial Intelligence en zorgt er voor dat jij als retailer en webshop eigenaar altijd in contact staat met je klant. Zo spelen zij in op een begrip dat je steeds vaker voorbij hoort komen; conversational commerce. Dit staat voor de één-op-één interactie tussen mensen en e-commerce organisaties, met als doel de eindgebruiker te helpen om naar de volgende stap in de customer journey te gaan. 

Partnership Belco en Multiply

Omdat we van mening zijn dat jij als retailer de juiste service moet bieden aan je klanten, zijn wij een partnership met Belco aangegaan. Het bieden van de juiste service, in de verschillende fases van de customer journey, zorgt er namelijk voor dat jij meer sales kunt genereren. De software van Belco helpt jou als retail organisatie dan ook om te blijven groeien. Iets waar wij ons bij Multiply elke dag mee bezig houden. Het sluiten van een partnership met Belco helpt ons daarom de retailmarkt nóg beter van dienst te zijn. 

Voordelen van Belco

De software van Belco kent vele voordelen. Naast het feit dat je door het gebruik van een chat software meer opbrengsten genereert, is het überhaupt enorm belangrijk om in contact te staan met je klanten. Het biedt transparantie en geeft jouw webshop om die reden een betrouwbare uitstraling. Andere voordelen van de software zijn:

1. Realtime data: door de realtime data ben jij in staat om de klanten snel en op persoonlijke wijze verder te helpen. Daarnaast heb jij op ieder moment alle relevante informatie bij de hand en ben jij altijd op de hoogte wat er speelt binnen jouw webshop.

2. Omnichannel: je kunt klantvragen die via verschillende online kanalen binnenkomen samen met je collega's vanuit één gezamenlijke en overzichtelijke inbox beantwoorden. 

3. Proactief: je hoeft niet te wachten tot klanten bij jou aankloppen met vragen, maar kunt ze proactief helpen. Je bent in staat je klanten te inspireren en gebruik te maken van upselling.