news

Multiply neemt FD Gazellen in ontvangst

Lennart

14 november 2019

Op 14 november zijn Bas en Adriaan naar het mooie Haarlem afgereisd om wéér een FD Gazellen award in ontvangst te nemen, en dit voor het tweede jaar op rij! 

Ontzettend leuk om deze erkenning weer te krijgen, maar ook om het goed verzorgde programma van FD Gazellen te beleven. Zo hebben we van alles geleerd over ondernemers die failiet zijn gegaan, opnieuw startten, van hun lessen hebben geleerd en nu succesvolle bedrijven hebben.

Ook was er een zeer interessante toespraak over de staat van de huidige economie. Je hoort steeds vaker dat een recessie niet te vermijden is. Onder meer geopolitieke spanningen tussen China en de Verenigde Staten gooien roet in de economische groei die we de laatste jaren hebben doorgemaakt. Reden tot zorg?

Niet echt. Je moet je als bedrijf, net zoals altijd, richten op de meerwaarde die je kunt leveren aan consumenten en andere bedrijven. Dit is precies het spanningsveld waarin Multiply zich altijd al heeft begeven en waar we ons thuis voelen. Op naar een mooi 2020, samen met onze klanten!

Lees hier het eerder verschenen artikel