news

Multiply is winnaar van de FD Gazellen 2018 🚀

Lennart

17 oktober 2018

“Gefeliciteerd! Multiply B.V. is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee bent u winnaar van de FD Gazellen 2018.”. Zo luidt de eerste zin van de e-mail die we gisteren ontvingen van het Financieel Dagblad.

Achtergrond

Elk jaar heb je als onderneming de kans om je aan te melden bij FD Gazellen om zodoende mee te dingen. Normaliter was alleen een % omzetstijging over de afgelopen jaren hét criterium om mee te dingen. Dit jaar hebben ze de criteria aangescherpt. Zo moet je in ieder geval een ononderbroken omzetgroei van 20% realiseren per jaar, financieel gezond zijn, een positief netto resultaat hebben en een groei in FTE’s doormaken. Om daarnaast te worden genomineerd weegt het FD de cijfers van meerdere bedrijven in de windstreken Noord, Oost, Zuid en West af en worden alleen de snelst groeiende bedrijven genomineerd.

Lennart Koetsier: “Er is wel eens tegen mij gezegd: “Dat soort prijzen zijn toch normaal voor een groeiend bedrijf?!” Misschien zit er een kern van waarheid in maar ik weet dat ik zo’n prijs zelf wel erg speciaal vind. Zoiets doe je ook niet in je uppie en daarom ben ik erg trots op ons team en de klanten die dit mogelijk hebben gemaakt! Het onderstreept maar eens te meer dat de weg die we ooit zijn ingeslagen de juiste is.”