spotlight

Multiply is voor de vierde keer FD Gazelle 🏆

Lennart

23 november 2022

Multiply is voor het vierde jaar benoemd tot winnaar van de FD Gazellen. Deze prijs wordt door Het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We zijn erg trots dat we dit wederom hebben mogen bereiken.

FD Gazellen 2022

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, met een winstgevend afgesloten laatste jaar. Er bleven 685 bedrijven over die zich FD Gazelle mogen noemen, waaronder Multiply.

Financieel Dagblad

Naar aanleiding van het winnen van de FD Gazelle in 2022 werden we geïnterviewd door het Financieel Dagblad over de arbeidsmarkt en de krapte daarop. Benieuwd naar het artikel? Check deze op het FD. 

Multiply voor vierde keer FD Gazelle

Multiply is voor de vierde keer FD Gazelle. We zijn erg trots dat we ons na 2018, 2019 en 2020 weer FD Gazelle mogen noemen. Ons super team doet er alles aan om retail organisaties te helpen met groeien. Groeien onze retailers en merken niet, groeien wij niet. Zo simpel is het! Met dank aan al onze klanten en partners hebben we dit weer mogen bereiken.