spotlight

Multiply is uitgeroepen tot Google Premier Partner 2022

Bas

3 februari 2022

Ook dit jaar hebben we de Premier Partner-status voor 2022 behaald in het Google Partners-programma. Dat betekent dat we tot de top 3% van de Google Partners in Nederland behoren. Een prestatie waar we als Multiply enorm hard voor hebben gewerkt en dus ook enorm trots op zijn. 

Google Premier Partner 2022

Deze maand erkende Google de best presterende digitale marketingpartners over de hele wereld en hoe trots kan je zijn om te horen dat wij bij Multiply daar bij horen. Zeker als je weet dat er door Google belangrijke aanpassingen zijn gedaan voor het vaststellen van de Google Premier Partners in 2022. Zo waren er nieuwe, uitgebreide programmavereisten die de Premier Partner-status herdefiniëren. Zo zijn we beoordeeld op de volgende 3 punten:

  • Prestaties: Door de prestatievereiste weet Google zeker dat wij bij Multiply Google Ads-campagnes effectief kunnen instellen en uitvoeren, om zo de beste resultaten voor onze klanten te behalen.
  • Uitgaven: Ons bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount beheert accounts die voldoen aan de minimale uitgaven om in aanmerking te komen voor de Premier Partner-status.
  • Certificering: Onze consultants voldoen aan de vereisten van Google met betrekking tot het jaarlijks behalen van certificeringen voor het werken met Google Ads.
De voordelen als Premier Partner 2022

Daarnaast zijn er ook nieuwe Premier Partner-voordelen die bijdragen aan de groei en het succes die we behalen met Google Ads. Als Google Premier Partner genieten we bij Multiply van de volgende voordelen om onze retailers nog harder te laten groeien:

  • Trainingen en inzichten: Hiermee krijgen we toegang tot product trainingen, rapporten met consumenteninzichten en productbèta's.
  • Toegang en support: We krijgen geavanceerde Ads-support en toegang tot productinformatie om zo nóg meer succes te boeken met onze retailers. 
  • Erkenning en beloningen: Als nieuwe klant bij Multiply krijg je een Google Ads-tegoed om advertentiebudgetten te boosten. Daarnaast genieten we bij Multiply van ons welverdiende Premier Partner Badge.

Google-Premier-Partner-Badge

Alle voordelen die wij als Google Premier Partner hebben, gaan wij gebruiken om onze klanten nóg beter van dienst te zijn. Wil jij meer informatie hoe wij jou ook verder kunnen helpen met groei? Neem dan nu contact op.