award

Multiply is Google Premier Partner 2024

Bas

29 februari 2024

Multiply heeft wederom de Premier Partner-status voor 2024 behaald in het Google Partners-programma. Dat betekent dat we tot de top 3% van de Google Partners in Nederland behoren. Een prestatie waar we als Multiply enorm hard voor hebben gewerkt en dus ook enorm trots op zijn.

Multiply is Google Premier Partner 2024

Deze maand erkende Google de best presterende digitale marketingpartners over de hele wereld. Enorm trots dat wij als Multiply hier wederom bij horen. Wij kregen de Premier Partner-status toegekend als onderdeel van het Google Partners-programma. We zijn beoordeeld op de volgende 3 punten:

  • Prestaties: Door de prestatievereiste weet Google zeker dat wij bij Multiply Google Ads-campagnes effectief kunnen instellen en uitvoeren, om zo de beste resultaten voor onze klanten te behalen.
  • Uitgaven: Ons bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount beheert accounts die voldoen aan de minimale uitgaven om in aanmerking te komen voor de Premier Partner-status.
  • Certificering: Onze consultants voldoen aan de vereisten van Google met betrekking tot het jaarlijks behalen van certificeringen voor het werken met Google Ads.

Om Google Premier Partner moeten we dus ook certificaten halen om aan te tonen dat we de kennis en kunde hebben van alle Google tools en platformen. Het gaat om de volgende:

Daarnaast zijn er ook Premier Partner-voordelen die bijdragen aan de groei en het succes die we behalen met Google Ads. Als Google Premier Partner genieten we bij Multiply van de volgende voordelen om onze retailers nog harder te laten groeien:

Multiply maakt deel uit van een selecte groep Premier Partners in het Google Partners-programma. Dit programma is bedoeld voor reclamebureaus en derden die Google Ads-accounts beheren namens andere merken of bedrijven. Het doel is bedrijven de innovatieve tools, resources en support te bieden waarmee ze de online groei en het succes van hun klanten kunnen vergroten.

Ben jij benieuwd hoe wij als Google Premier Partner voor jou groei kunnen realiseren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.