news

Multiply geselecteerd voor Google Elevator 2019!

Lennart

19 april 2019

Supertrots zijn wij op onze selectie voor het Elevator programma van Google. Wij zijn 1 van de 15 online marketingbureaus uit de Benelux die hieraan mogen meedoen, ook zijn er 15 organisaties uit het Verenigd Koninkrijk geselecteerd. Deze week vond de eerste sessie van het zes maanden durende programma plaats in Amsterdam bij Google.

Wat is het Google Elevator programma?

Het Google Elevator programma is een uniek business coaching programma (een soort mini-MBA), bedoeld om Google Premier Partner organisaties en CEO's te helpen met groeien. Er worden samen met experts en coaches op gebied van strategie en business development een aantal doelen opgesteld en vervolgens worden alle middelen aangereikt om deze te gaan behalen. Google geeft aan dat de organisaties geselecteerd zijn op basis van groeipotentieel en prestaties ten opzichte van concurrenten. Wij zijn daarom ook erg dankbaar dat we geselecteerd zijn.

Inhoud van het programma

Vanwege de internationale samenstelling van Google Elevator vinden de bijeenkomsten niet alleen in Nederland plaats maar zijn er ook trainingen die gehouden worden op het Google HQ in Londen. In het programma worden verschillende trainingen, adviezen en exclusieve 1-op-1 coachingsessies gegeven die ingaan op veel verschillende aspecten, zoals Business Planning, Finance, Marketing, Sales, HR en Leadership. De wereldwijd bekende Robert Craven, expert op het gebied van business growth, en auteur van onder andere ‘Grow your digital agency’ begeleidt het programma.

Wij kunnen niet wachten om de kennis die we via het programma opdoen in te gaan zetten en samen met onze klanten verder te groeien.