spotlight

Multiply bij de Channable Advanced Trainingsdagen

Bas

25 mei 2022

Gisteren waren wij (Margriet en Bas) aanwezig bij één van de Channable Advanced Trainingsdagen. Als Channable Gold Partner is één van de voordelen dat wij ons als eerste kunnen inschrijven voor deze dagen. Die kans hebben we natuurlijk niet laten liggen. Al met al een leerzame dag waarbij we zijn meegenomen in de advanced features van Channable. Dit heeft ons weer nieuwe inzichten gegeven die we kunnen gebruiken om retailers te helpen groeien. 

Het programma

Gisteren om 10:15 vertrokken we vanuit Zoetermeer naar Utrecht om vervolgens in de Zalen van Zeven warm welkom geheten te worden met een kop koffie. In de ochtend lag de focus van de trainingsdag op de Channable PPC tool en de Advanced Rules. Aan de hand van een presentatie werden we meegenomen in hoe we dit als Channable Gold Partner optimaal kunnen inzetten voor onze retailers en merken. Na deze ochtendsessie stond er een heerlijk verzorgde lunch op ons te wachten.

Channable Advanced Trainingsdag

Na de lunch gingen we verder met de middagsessie, bestaande uit een presentatie over de Bol.com en Amazon Repricer en de Channable Insights. Vervolgens hebben we de opgedane kennis uit de ochtend- en middagsessie toegepast door het maken van een opdracht aan de hand van een case. Na afloop kregen we een certificaat voor het voltooien van de Channable Advanced Training en zijn we naar het nieuwe kantoor van Channable gelopen voor een rondleiding. Uiteraard zijn we ook nog even aangesloten bij de borrel. 😉

Benieuwd naar Channable?

Tof om te zien dat Channable zo'n mooie ontwikkeling doormaakt. Deze ontwikkeling zal voor onze retailers en merken ook zeker positieve invloed hebben. Ben jij benieuwd hoe Channable voor jouw organisatie van waarde kan zijn? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.