spotlight

Multiply bestaat 9 jaar!

Bas

23 februari 2022

Aanstaande vrijdag 25 februari bestaat Multiply 9 jaar! Zoals ieder jaar laten we dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Om dit samen met jullie te vieren geven wij toffe prijzen weg. 

Multiply 9 jaar 🎈

De tijd vliegt voorbij; we mogen alweer 9 jaar bestaan! Onze verjaardag is altijd een mooi moment om terug te blikken op afgelopen jaar. Een jaar waarin we samen met onze klanten er weer alles aan hebben gedaan maximaal resultaat te behalen. En ook dit jaar kunnen we weer met een trots gevoel terugkijken op hetgeen waar we ons mee bezig hebben gehouden. Mooie voorbeelden hiervan zijn de kennis die we met vele retailers hebben mogen delen in de vorm van verschillende trainingen en het ontwikkelen van innovaties om onze klanten nóg beter van dienst te zijn.

Wie jarig is trakteert 🍰

Om onze 9de verjaardag met jullie te vieren organiseren wij weer een winactie en geven wij toffe prijzen weg. Je maakt kans op één van de volgende prijzen:

  • 3 x Gratis training naar keuze
  • 3 x Multiply Goodiebag
  • 5x 2 tickets voor ons Online Retail Seminar

Ga dus nu naar de actiepagina en schrijf je in via het formulier. De actie loopt tot en met 21 maart. Wacht dus niet te lang.