spotlight

Lennart genomineerd voor Ondernemersprijs Haaglanden

Multiply

11 augustus 2023

Het is met trots dat we aankondigen dat Lennart, oprichter van Multiply, genomineerd is voor de prestigieuze Ondernemersprijs Haaglanden. Deze erkenning is een weerspiegeling van zijn toewijding, visie en leiderschap in het transformeren van Multiply tot een toonaangevend bedrijf in de online marketingwereld. 

Bij Multiply draait alles om groei, en het is geen toeval dat deze groei ook het hart vormt van Lennart's visie. Vanaf het begin heeft hij zichzelf en zijn team toegewijd aan het empoweren van retailbedrijven met zowel fysieke winkels als webshops. Zijn visie om een naadloze brug te slaan tussen traditionele retail en het digitale landschap heeft geleid tot de ontwikkeling van innovatieve strategieën die klanten helpen om hun volledige potentieel te bereiken.

Inzet voor Excellentie

Lennart is voorgedragen door Gemeente Zoetermeer voor de Ondernemersprijs Haaglanden. Het is een erkenning van zijn voortdurende inzet voor excellentie en lokale aanwezigheid in Zoetermeer. Onder zijn leiderschap heeft Multiply niet alleen talloze retail organisaties geholpen om online zichtbaarheid te vergroten en conversies te verhogen, maar heeft het ook bewezen dat het creëren van sterke connecties tussen de fysieke en digitale wereld een winnende strategie is. Koetsier: "Een hele eer om in eerste instantie een stuk erkenning te krijgen vanuit de Gemeente Zoetermeer voor wat we hier proberen neer te zetten. Om dan vervolgens voorgedragen te worden en daarna ook nog genomineerd met 10 andere top ondernemers. Echt heel gaaf!"

Toekomstgerichte Innovatie

De nominatie voor de Ondernemersprijs Haaglanden benadrukt ook Multiply's voortdurende streven naar innovatie. In een snel veranderend landschap blijft hij en zijn team voorop lopen door nieuwe technologieën te omarmen, trends te begrijpen en strategieën te ontwikkelen die retailers helpen om zich aan te passen en te gedijen in de digitale tijdperk. 

Over Multiply

Multiply is een vooraanstaand online marketingbureau dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van retail organisaties met fysieke winkels en webshops. Met een toegewijd team van experts biedt Multiply met hun Multiply Retail Model oplossingen om klanten te helpen groeien in zowel de offline als online wereld. Multiply helpt retail organisaties groeien.