news

Introductie Robin bij Multiply

Lennart

30 oktober 2019

Op 1 oktober was het eindelijk zo ver, ik kon aan de slag bij Multiply! Ik zal mij even voorstellen, ik ben Robin en ik ben een van de laatste toevoegingen aan het Multiply Team.

Even kort over mijzelf: in mijn vrije tijd vind ik het fijn om bezig te zijn met sport, zowel het kijken als het uitvoeren hiervan. Na bijna 1,5 jaar gewerkt te hebben bij een ander bedrijf vond ik dat ik klaar was voor de volgende stap, deze stap werd Multiply.

Tijdens mijn studie commerciële economie in Den Haag kwam ik voor het eerst in contact met online marketing. Na het lopen van een aantal boeiende stages heb ik de conclusie getrokken dat ik graag meer wilde weten over dit boeiende en dynamische onderdeel van marketing. Na mijn studie ben ik daarom op zoek gegaan naar een baan in de online marketing, wat mij uiteindelijk (via een klein omweggetje) bij Multiply heeft gebracht. Ik heb erg veel zin om bij Multiply mijn skills verder te ontwikkelen, ik kijk er vooral naar uit om verder te leren en dieper in te gaan op de materie en mogelijkheden van online marketing. Om zo vervolgens mijn geleerde skills in de praktijk te kunnen uitvoeren. Daarnaast blijft de wereld van online marketing in beweging, dit geeft mij de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen en creatieve oplossingen te vinden.

Dus misschien spreken wij elkaar binnenkort over moeilijke vraagstukken of bespreken wij de mogelijkheden om het beste resultaat uit jouw campagne te halen.