news

Inspiratieavond Compassion

Yoran

19 november 2019

Op dinsdag 19 november was Multiply op bezoek bij DataPlace in Ablasserdam op uitnodiging van Compassion en 1DO.

Op deze inspirerende avond kwamen bedrijven en ondernemers die Compassion een warm hart toedragen samen om meer te leren over de wondere wereld van servers, 'the cloud', dataredundantie wat het betekent om Tier III geclassificeerd datacenter te zijn (hint: Je data is er héél erg goed beveiligd). Multiply steunt Compassion in de vorm van kindsponsoring maar ook in het uitvoeren van hun online marketing werkzaamheden.

Mooi initiatief van Compassion om deze avonden te organiseren! Kers op de taart was natuurlijk het verhaal van een student die door Compassion kansen heeft gekregen die er anders nooit waren geweest. Als hulporganisatie maakt Compassion op deze manier echt het verschil in landen waar de armoede hoog is en de sociale voorzieningen te wensen over laten.

Door het de kinderen mogelijk te maken om goed onderwijs te volgen is de kans daarnaast groter dat ze uiteindelijk terugstromen in het Compassionprogramma, maar nu bepakt en bezakt om zélf het verschil te gaan maken in hun leefwereld. Dat maakt de aanpak van Compassion duurzaam, en maakt ons trots om partner te zijn van deze mooie organisatie.

Meer weten over Compassion? Kijk dan eens op hun website.