news

Gratis digitaliseringsbudget voor retail ter waarde van €1.000,-

Lennart

9 augustus 2021

UPDATE 23-12-2021: De actie is geëindigd. Het is niet meer mogelijk om de vouchers aan te vragen. De reeds aangevraagde trainingen/trajecten kunnen tot en met 31 maart worden ingepland.

Draait jouw online business op volle toeren? Of kun je nog wel wat hulp gebruiken bij de keuzes en inrichting van je online verkoopkanalen? Dan is dit je kans! INretail biedt in samenwerking met MKB Nederland, het Vakcentrum en bol.com gratis e-commerce tools en ondersteuning voor non-food retail aan ter waarde van €1.000,-.

Ook Multiply doet mee!

Als partner van INretail doet Multiply mee met deze actie. Via Ondernemen.nl kan jij als non-food retail ondernemer een GRATIS voucher aanvragen, waarmee je hulp krijgt bij de keuze en inrichting van je online verkoopkanalen. Hieronder zie je een overzicht van de pakketten die door Multiply zullen worden verzorgd: 

 1. Google Ads / Microsoft Ads training
 2. Google Analytics Training
 3. Social Media Adverteren training 
 4. SEO / Zoekmachine optimalisatie training
 5. E-mailmarketing training
 6. Strategie: Succesvol online starten
 7. Strategie: Online succesvol blijven

Check alle vouchers


Wat andere retailers van onze trainingen vonden?

We hebben ondertussen al vele trainingen mogen geven en hebben veel positieve reacties gekregen. Hier zijn we erg trots op! Twijfel jij nog of zo'n training ook voor jou interessant is? Lees dan eens onderstaande reviews.

Voorwaarden deelname
 • Per deelnemende onderneming kan een trainings- en coaching pakket worden aangevraagd tot een maximum van €1.000,- (excl. BTW) aan voucherwaarde. Het eventuele intakegesprek (individueel digitaliseringsadvies) wordt hierbij buiten beschouwing gelaten.
 • De aanvrager heeft een inschrijving in de KvK.
 • De aanvrager is gevestigd in Nederland.
 • De aanvrager heeft een actieve onderneming in de retail (non-food) sector, óf is lid van brancheverenigingen INretail of Vakcentrum.

Check alle vouchers

UPDATE 23-12-2021: De actie is geëindigd. Het is niet meer mogelijk om de vouchers aan te vragen. De reeds aangevraagde trainingen/trajecten kunnen tot en met 31 maart worden ingepland.