samenwerking

Google Event 'The Power of Partnership'

Multiply

5 september 2023

Lennart en Karin waren onlangs aanwezig bij het exclusieve partnerevent van Google op de Zuidas in Amsterdam. Dit event werd speciaal georganiseerd voor een select gezelschap van Google Premier Partner agencies. Het thema van het event was 'The Power of Partnership' en het was gericht op het werven en behouden van talent, een belangrijk topic op dit moment. Samen met de beste agencies van Nederland hebben we gespard over talent, strategie, empowerment, innovatie en werkomgeving. Het was inspirerend en leuk om met andere agencies in gesprek te gaan over gezamenlijke uitdagingen en best practices.

Google’s aanpak

Google deelde tijdens het evenement op inspirerende wijze hoe zij ruim 2 miljoen sollicitaties per jaar verwerken en ervoor zorgen dat ze altijd de juiste mensen op de juiste plek hebben. Dit was een mooi kijkje in hoe Google omgaat met werving en behoud van talent. We zijn onder de indruk van hun aanpak en we hebben zeker wat punten genoteerd hoe we ons eigen wervingsproces verder kunnen verbeteren.

Duurzame carrière voor specialisten

Tijdens de gesprekken met andere agencies ontdekten we dat de uitdagingen voor het vinden en behouden van talent overal spelen. Bij Multiply zijn we ons hiervan bewust waardoor we al geruime tijd gericht tijd en energie investeren in het laten groeien van ons team en de teamleden. We zijn trots op het programma waarmee we onze marketingtalenten opleiden, motiveren en verder helpen ontwikkelen. Onze interne traineeships en coachingstrajecten dragen bij aan een duurzame carrière voor ons team van specialisten waarin ontwikkeling en fun centraal staan. Onze visie is dat plezier hebben in je werk en passie hebben voor wat je doet ervoor zorgt dat je het uiterste uit jezelf kunt halen. Voor de beste match kiezen we bij de selectie van kandidaten voor mensen die zich volledig herkennen in de kernwaarden van Multiply: eerlijk, excellentie, efficiënt, vertrouwen, voldoening en verantwoordelijkheid. Hierdoor hebben we een team van specialisten die in persoonlijkheid en talenten uniek en aanvullend op elkaar zijn, maar die daarnaast in de kern allemaal aansluiting vinden in dezelfde waarden.

Expertise delen

Het was inspirerend om te zien hoe Google en andere agencies hun eigen manieren hebben om talent te ontwikkelen en te behouden. We hebben veel geleerd over hoe we als organisatie verder kunnen groeien en ons kunnen blijven ontwikkelen. We kijken uit naar toekomstige events en samenwerkingsverbanden met Google en andere agencies om onze expertise te delen en gezamenlijke uitdagingen aan te pakken!