news

Google Elevator: eind in zicht

Lennart

16 september 2019

Deze week waren we voor de 2de keer te gast in Londen bij Google met het Google Elevator programma.

Aan alle dingen komt jammer genoeg een eind. Zo ook voor het Elevator programma. De derde en laatste sessie van het Google Elevator programma vond plaats op 10 september. In de laatste sessie is HR en sales aan bod gekomen. Daarnaast werd de dag gevuld met presentaties van diverse deelnemende agencies. Het idee was om met meerdere partijen een gezamenlijk issue bespreekbaar te maken en via een presentatie met oplossingen te komen.

Het programma wordt na de laatste coaching sessies halverwege oktober afgesloten met een 'Graduation Ceremony'. We zijn erg trots en blij dat we geselecteerd zijn voor dit programma. We hopen met de geleerde stof jou als klant nog beter te kunnen ondersteunen in je (toekomstige) groei

Over het Elevator programma

Het Google Elevator programma is een uniek business coaching programma (een soort mini-MBA), bedoeld om Google Premier Partner organisaties en CEO's te helpen met groeien. Er worden samen met experts en coaches op gebied van strategie en business development een aantal doelen opgesteld en vervolgens worden alle middelen aangereikt om deze te gaan behalen. Google geeft aan dat de organisaties geselecteerd zijn op basis van groeipotentieel en prestaties ten opzichte van concurrenten.