news

De e-learnings van Multiply zijn nu online beschikbaar!

Lennart

2 september 2021

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht. Ons vakgebied en de maatschappij zijn constant in ontwikkeling. Het is belangrijk om hier op tijd op in te spelen. Om te groeien moet je jezelf ontwikkelen. Dit kan je niet altijd alleen en dat hoeft ook niet. Met de gedachte: ‘samen kom je verder dan alleen’ heeft Multiply als Thuiswinkel Business Partner met vier e-learnings bijgedragen aan de Thuiswinkel e-Academy. Leden kunnen hier gratis op verschillende relevante e-commerce onderwerpen hun kennis verbreden.

Thuiswinkel e-academy

Eerder gaven we jullie in onze blog al een voorproefje met een inkijk van de opnames voor de e-learnings bij ons op kantoor en op locatie bij INretail. Met trots kunnen wij mededelen dat de e-learnings online staan op de Thuiswinkel e-Academy.

In onderstaande vier e-learnings nemen de Multipliers Lennart, Sven en Yannick je mee in vier verschillende onderwerpen. Met de tips en concrete praktijkvoorbeelden vanuit de retail ben je in no time weer up- to-date van de ontwikkelingen die voor jou relevant zijn.

rendabel-online-ondernemen
online-sturen-op-meer-winkelbezoek
e-mailmarketing voor MKB
lokaal-online-vindbaar

Je kunt in je eigen tempo leren, alleen of samen met je team. Daarnaast kun je de opgedane kennis toetsen en een certificaat ontvangen. Ga direct naar www.e-academy.org en gebruik het brede aanbod aan e-learnings om te groeien!