samenwerking

Contentmarkt: snelle, relevante en betaalbare contentproductie voor retailers

Multiply

4 april 2024

Goed nieuws uit de wereld van retailmarketing! Multiply slaat de handen ineen met Contentmarkt voor een krachtig partnership.

Content voor doelgerichte omnichannel marketingstrategieën 

Bij Multiply zijn we dagelijks bezig met het laten groeien van retailers door inzet van doelgerichte omnichannel marketingstrategieën. Sommige van onze klanten hebben een eigen contentteam om visuele en tekstuele content te genereren, maar dit is niet voor iedere partij haalbaar. Voor deze partijen biedt Contentmarkt uitkomst: zij ontzorgen op het gebied van creatieve en onderscheidende content! Natuurlijk is het ook voor grotere bedrijven interessant om een samenwerking aan te gaan voor het opzetten van onderscheidende 'out of the box' campagnes.

Contentmarkt is een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf met een team van marketingprofessionals. Ze zijn gespecialiseerd in het vertalen van de merkidentiteit in visuele en tekstuele content. Creatieve ontzorging doen ze door het bieden van brand- en productshoots tot social media beheer en van graphic design tot e-mailmarketing. Contentmarkt biedt snelle, relevante én betaalbare content aan retailers.

Win-win

Bij Multiply zetten we deze content om naar campagnes die de vind- en zichtbaarheid van je merk of retailbedrijf maximaliseert. Op deze manier is de samenwerking een echte win-win die onze retailers nog verder laat groeien. Wij kijken dan ook erg uit naar de samenwerking en zijn benieuwd naar alle mooie dingen die hier uit gaan voortvloeien!

Meer weten of samenwerken?

Geïnteresseerd in wat Contentmarkt voor jouw merk of retailbedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op https://www.contentmarkt.nl/.

Bron: campagne Elleure door Contentmarkt